Layhton
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 122
Çöp ustam çöp, hawk furyası geçti gir ikea marcus al. Hawk fab in sunduğu hiç bir imkan yok boş para6899 TL ye Hawk Fab 4 var aşırı kararsızım
Çöp ustam çöp, hawk furyası geçti gir ikea marcus al. Hawk fab in sunduğu hiç bir imkan yok boş para6899 TL ye Hawk Fab 4 var aşırı kararsızım
Ben kullanmıyorum normalde ekstra 1000 TL indirim tanıyor bana alsam iptal etme şansım var mı dalga geçmenin lüzumu yok bence hocam.Nasıl bir ticari zeka bu mükemmel
Hepsiburada sana şöyle bakar galiba
Marka duyulurlugu kaliteyi mi beliyorlar? 4.1 puan almış ve 2768 yorum var. 370 TL'ye tipini begendiysen alinir. Bir öğün yemek parasına ayakkabı alıyorsun.öyle bir marka duydun mu sen hiç![]()
şunu allah için şikayet edin yaAlıntıyı görüntüle
2 gün önce 3180 olan ürünün fiyatını 4334'e çıkartıp, şimdi indirim diye 3390'a düşürmüşler![]()
tamam kardeşim sen al ben kalitesiz ayakkabı kullanmıyorumMarka duyulurlugu kaliteyi mi beliyorlar? 4.1 puan almış ve 2768 yorum var. 370 TL'ye tipini begendiysen alinir. Bir öğün yemek parasına ayakkabı alıyorsun.
şakasına dedim hocam yapın tabi ki niye dalga geçeyim ben de öyle yapıyorum bazenBen kullanmıyorum normalde ekstra 1000 TL indirim tanıyor bana alsam iptal etme şansım var mı dalga geçmenin lüzumu yok bence hocam.
7Renk satıcısı diyince için rahat ediyosa alınabilir dndhdhHepsiburada'da 7Renk diye bir satıcıda ASUS TUF B850-e Anakart var 10.500 liraya.
Kodla biraz daha düşürebilirsem alınır mı sizce?
Nerede?6899 TL ye Hawk Fab 4 var aşırı kararsızım
En kaliteli ayakkabı kullanan sensin. Aldığın Nike en iyi malzemeler ile yapılıyor.tamam kardeşim sen al ben kalitesiz ayakkabı kullanmıyorum
Rahat etmediği için soruyorum7Renk satıcısı diyince için rahat ediyosa alınabilir dndhdh