backergreystone
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
teşhir oled hiç alınmaz zaten ölmüştür
O zaman bende takip etmiştim, stoklarda tek tük kapalı kutu vardı, bu sefer hepsi teşhir.Geçen sene 20 bin TL'ye yine aynı şekilde tüm mağazaları teşhir olan bir Samsung OLED monitör satıldı ama telefonla arayarak getirtirenlere sıfır gönderildi.
❌İndirim Bitti! Başlık 'Samsung G8 34 İnç OLED 0.03 Ms 175 Hz Monitör 19.999 TL'
SAMSUNG 34" LS34BG850SUXUF Odyssey OLED 0.1ms 175Hz UWQHD Mini DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 34" LS34BG850SUXUF Odyssey OLED 0.1ms 175Hz UWQHD Mini DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 85
- Forum: Sıcak Fırsatlar
hocam arktan memnun musunuzbu monitörü ben bir yıldan fazla kullandım çok güzel monitör rdr falan oynamak çok keyifli. tek eksisi büyük masa lazım. bu fiyata bedava. gidin mağazada görün zaten teşhirmiş sorunu kusuru yoksa direk alın. iki yıl önce amazondan kasım indirimlerinde 30k ya almıştım enflasyonu da hesap edersek çok iyi fiyat. Geçen sene ikinci ele 30bine koymuştum satışa sonra samsung odyssey arc 55 inch ile takaslamıştım. ikinci elde çok uyguna LG 45 inch oled denk gelmese ömürlük monitörüm bu olurdu.
2X 2K gibi bir şey bu. Çözünürlüğüne bak. 49 inç kavisli monitör hikayeli ve sürüş oyunlarında ve dizi filmlerde büyük keyif verir.Televizyon alın daha iyi. 49 inch monitor mu olur . Birde 2k. Pikselleri sayarsınız artık yakından baktığınız zaman