Honeywell PTM 7950 İncelemesi v2

Altına iner mi bilmem ama pump out kesin önler. Pump out gibi bir sorunun varsa mutlaka bu ürünü kullan. Macun kullanma.
40a 40 lık alsam yeterli olur mu yoksa 80e 40 mı almalıyım

Donanım arşivi PTM ile ilgili video çekmişken konuyu güncelleyim dedim.

Konuyu açtıktan bugüne kadar sadece radyatörün yerini değiştirdim. Harici bir durum yok. Alınan değerler aşağıdaki gibi.

Ekran görüntüsü 2025-10-10 005503.webp

Ben de 6900XT nitro pump out problemini bu ptm ile çözdüm. kapalı ve hava akımı pek iyi olmayan kasada furmark programında %73 fan ile 83 hotspot 69 GPU sıcaklığı alıyorum. Değerler ilk başta biraz daha kötüydü vidaları daha da sıkınca buraya indi. En önemlisi Pump out yapmaması, illallah etmiştim macun yenilemekten bloktaki bakır yamuk diye düşünmeye başlamıştım. PTM de epey fazla aldım ne olur ne olmaz diye.

Ben de 6900XT nitro pump out problemini bu ptm ile çözdüm. kapalı ve hava akımı pek iyi olmayan kasada furmark programında %73 fan ile 83 hotspot 69 GPU sıcaklığı alıyorum. Değerler ilk başta biraz daha kötüydü vidaları daha da sıkınca buraya indi. En önemlisi Pump out yapmaması, illallah etmiştim macun yenilemekten bloktaki bakır yamuk diye düşünmeye başlamıştım. PTM de epey fazla aldım ne olur ne olmaz diye.

Gerçekten GPU'lar için birebir ürün. Zaten yeni nesil ekran kartlarında bile PTM7950 kullanılıyor. Bazı modeller artık macunu bıraktı.

Geri