Şuanki paketim 30Mbps destekliyor ve fiyat 700TL yükseltme seçeneklerinde baktığımda 40Mbps için 800TL ve 50Mbps için 900TL var sizce yükseltmeye değer mi? Hız daha fazla olsa fena olmaz ama 100TL fark fazla geldi biraz.
Bayağı dolandırıcı fiyatları bunlar. TurkTelekom falan sanırım bu, imkan varsa TurkNet'e falan geçin, en azından alabileceğiniz max hızı alırsınız.
Altyapısı olsa alırız biz de 1000Mbps 700TL den ama yok işte…1000mbps'ye 500tl veriyorum, ayrıca hiç sorun yaşamadım. TürkNet adamdır.
Türknet yine daha mantıklı gibi benim bildiğim verebilecekleri en yüksek hızı veriyor Türknet ona geçmen daha iyi olur gibiAltyapısı olsa alırız biz de 1000Mbps 700TL den ama yok işte…
Mevcut seçenekler arasında ne yapayım?
Kendi altyapısı bizde olmadığı için vermiyor.Türknet yine daha mantıklı gibi benim bildiğim verebilecekleri en yüksek hızı veriyor Türknet ona geçmen daha iyi olur gibi
Hocam ekstra hız çekici geliyor tabi ama fiyatı bence fazla, verdiğiniz paranın karşılığını alacağınızdan şüpheliyim. Öyle abartı bir fark yok 10mbps çok fark hissettirmez bence.Altyapısı olsa alırız biz de 1000Mbps 700TL den ama yok işte…
Mevcut seçenekler arasında ne yapayım?
Nasıl vermiyor hocam bizde de altyapısı yok. Türk telekomun altyapısını kullanıyoruz 100 mbps veriyor TürknetKendi altyapısı bizde olmadığı için vermiyor.