Merhabalar , wraithesports.com üzerinden yaşadığım bir saçmalıktan bahsedeceğim . Rawm Leviathan v4 mouse satın aldım , Mouse'ı beğendim ancak elimi rahatsız edici şekilde ısınma sorunu ile karşılaştım . bütün yolları denedim ve 1k pooling rate kullanmama rağmen ürün ısınma sorunu devam etti . Bunun üzerine mail üzerinden destek mesajı yazdım . Ürünün değişimi veya iadesini istediğimi belirttim 14 günlük cayma süre içerisinde . Zar zor onlara yolladım teknik destek olarak aldılar . Üründe herhangi bir sorun yok diye bir teknik yazı yazdılar . Teknik servis bölümünün başındaki kişi aynı zaman da operasyon müdürü olarak görünüyor linkedin üzerinde baktığımda . Ürüne bile bakmadıkları çok belli .
Bunun üzerine Kasım ayında Tüketici hakem heyetine başvurdum , ocak ayında karar açıklandı ve haklı bulundum. Savunmalarında herhangi bir sorun olmadığını kullanıcının keyfine göre bunu yaptğını dahi yazdılar ama cayma hakkı ile ilgili hiç bir savunma yazmamışlar neden acaba
.Bunun üzerine karar ile mail üzerinden thh kararını onlara bildirdim . başta cevap vermediler 1-2 mail sonrası . Önce tebliğ edilmedi bilgisi sonra hukuk büromuz sizle iletişime geçecek diye cevap verdiler . Müşteri odaklı olmadığı maalesef bu yol ile öğrendim bir kaç güne ilamlı icra takipi başlatacağım . Bu konuyu da bilgi niyetine forumda paylaşmak istedim . KVKK olmasa teknik servisinin belgesi dahil herşeyi koymak isterdim ...
Kısa açıklama isteyenlere , Ayıplı ürün geldiğini bunu onlara bildirmeme rağmen teknik servis adı altında ( sanırım olmayan servis) değişim veya iade yapmadılar sorun yok diye geri gönderdiler . THH 14 günlük cayma hakkı nedeniyle haklı bulundum ancak oyalıyorlar .
Bilgi Niyetine . 14 günlük cayma hakkınızı bütün firmalardan kullanın . Tüketici nezdinde siz haklısınız. Sitelerinde yazdıkları 14 günlük iade sadece açılmamış ürünlerde geçerli yazısı kanun nezdinde bir geçerliliği yok .
Bunun üzerine Kasım ayında Tüketici hakem heyetine başvurdum , ocak ayında karar açıklandı ve haklı bulundum. Savunmalarında herhangi bir sorun olmadığını kullanıcının keyfine göre bunu yaptğını dahi yazdılar ama cayma hakkı ile ilgili hiç bir savunma yazmamışlar neden acaba
Kısa açıklama isteyenlere , Ayıplı ürün geldiğini bunu onlara bildirmeme rağmen teknik servis adı altında ( sanırım olmayan servis) değişim veya iade yapmadılar sorun yok diye geri gönderdiler . THH 14 günlük cayma hakkı nedeniyle haklı bulundum ancak oyalıyorlar .
Bilgi Niyetine . 14 günlük cayma hakkınızı bütün firmalardan kullanın . Tüketici nezdinde siz haklısınız. Sitelerinde yazdıkları 14 günlük iade sadece açılmamış ürünlerde geçerli yazısı kanun nezdinde bir geçerliliği yok .
Son düzenleme: