Cs 2 Bıçak almak için site önerisi

yuss0f

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba, Cs 2 de bıçak almayı düşünüyorum, şurdan al dediğiniz site önerisi var mı? Alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba? Aklımdaki bıçak bu.
bıçak.webp

Priceempiredan fiyatlara bakabilirsin ama en ucuz diye direkt alma komisyon dolar makası derken fiyat daha pahalıya gelebilir örnek olarak csfloatta ben zamanında dolar 42 olmasına rağmen doları benden 46-47den almıştı gibi gibi kripton varsa çok avantajlı olabiliyor ama kriptoda da kesinti %0 olduğuna bakma kriptoyu alırken daha fazla ödüyorsun benim zamanımda csfloat en iyisiydi şu an piyasayı bilmiyorum

akşam olduğu için dolar kurunu daha yüksek sayıyordu banka galiba ona dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

csfloat bu arada kullanılması en basit olanı

Cevap veren herkese teşekkürler CsFloattan alacağım ancak bir sorum daha var float değerlerine dikkat etmem lazım mı? Factory New alacağım ama resimlerdeki gibi float değerine göre farklı fiyat biçenler var galiba daha fazla verip daha düşük floatlı mı almalıyım yoksa o kadarda önemli değil mi? Birde teklif oluşturup daha ucuza almayı mı beklemeliyim?

Ekler

• bıçak1.webp
    bıçak1.webp
    9.8 KB · Hit: 13
  • bıçak2.webp
    bıçak2.webp
    8.8 KB · Hit: 13
fark azsa düşük floatı al ayrıca almadan oyun içi görüntüsüne bak de renk oranları farklı oluyor hepsinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Csfloat candır.

Cevap veren herkese teşekkürler CsFloattan alacağım ancak bir sorum daha var float değerlerine dikkat etmem lazım mı? Factory New alacağım ama resimlerdeki gibi float değerine göre farklı fiyat biçenler var galiba daha fazla verip daha düşük floatlı mı almalıyım yoksa o kadarda önemli değil mi? Birde teklif oluşturup daha ucuza almayı mı beklemeliyim?
bütceniz neye yetiyorsa onu alın, ama düşük float tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,085
Üyeler
188,873
Son üye
Wesleyxzq
Geri