Hayır sadece açtım ve sürekli mavi ekran pc kapanmadan reset atıyoEksi voltaj mı verdin peki?
Bioslardaki hazır ayarlar kararlı çalışmayabilir PBO hakkında rehber izleyip elle ayar girmen daha sağlıklı olur.Hayır sadece açtım ve sürekli mavi ekran pc kapanmadan reset atıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu
Anladım hocam Cpu %90 oluyo pubg de bazen normalmi rtx 3050 8gb r5 7500f 16gb crucial 6000mhz cl36 fsp 650w psu pbo açıkken sürekli kendini resliyo yada mavi ekran normalmi bunlar yaBioslardaki hazır ayarlar kararlı çalışmayabilir PBO hakkında rehber izleyip elle ayar girmen daha sağlıklı olur.
Senin açtığın ayar hazır konfigürasyon uyguluyor tek başına PBO açmak normalde hiçbir değişiklik yapmaz. Reset atması falan normal değil elbette. PUBG için işlemci kullanımını bu ayar etkin değilken kontrol etmek gerek.Anladım hocam Cpu %90 oluyo pubg de bazen normalmi rtx 3050 8gb r5 7500f 16gb crucial 6000mhz cl36 fsp 650w psu pbo açıkken sürekli kendini resliyo yada mavi ekran normalmi bunlar ya
Ayar etkin değilken Ara sıra %90 görüyor pbo kapalı yarım saat yükte beklettim kapanmamış pbo açık sorun çıkartıyorSenin açtığın ayar hazır konfigürasyon uyguluyor tek başına PBO açmak normalde hiçbir değişiklik yapmaz. Reset atması falan normal değil elbette. PUBG için işlemci kullanımını bu ayar etkin değilken kontrol etmek gerek.
Termal limitine vurmuyorsa işlemci bir sorun yoktur o kadar kullanım görebiliyor demek ki bu oyunda.Ayar etkin değilken Ara sıra %90 görüyor pbo kapalı yarım saat yükte beklettim kapanmamış pbo açık sorun çıkartıyor
Yok hw infodan baktım görmüyor Ekran kartım düşük oldugundan işlemci dahada çok kullanıyo olabilirmi çünkü absürt %90 cpu benceTermal limitine vurmuyorsa işlemci bir sorun yoktur o kadar kullanım görebiliyor demek ki bu oyunda.
Eski sorunlu pcmden kalan tek parça asus dual rtx 3050 8gb bugün pubg de gpu wattı 115 den 59 a düştü kullanımda 99 dan 22 ye cpu da %95 e fırladı ters darboğazmı oluyor acaba işlemci çok hızlı diye gpumu yetişemiyor?Termal limitine vurmuyorsa işlemci bir sorun yoktur o kadar kullanım görebiliyor demek ki bu oyunda.
Bu dediğin epey tuhaf bak. Sistem ayarların gözden geçirsen iyi olur.Eski sorunlu pcmden kalan tek parça asus dual rtx 3050 8gb bugün pubg de gpu wattı 115 den 59 a düştü kullanımda 99 dan 22 ye cpu da %95 e fırladı ters darboğazmı oluyor acaba işlemci çok hızlı diye gpumu yetişemiyor?
Ppt limit %100 e vurmuş biosdan limiti arttırınca sistem direkt %90 cpu kullanımı ile açılıyoBu dediğin epey tuhaf bak. Sistem ayarların gözden geçirsen iyi olur.