ASUS pbo açınca mavi ekran oluıyor

Tykg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
74
bunu açınca mavi ekran sistem reseti fln yiyorum neden

Ekler

• 1771687332872.webp
    1771687332872.webp
    23.1 KB · Hit: 40
Bioslardaki hazır ayarlar kararlı çalışmayabilir PBO hakkında rehber izleyip elle ayar girmen daha sağlıklı olur.
Anladım hocam Cpu %90 oluyo pubg de bazen normalmi rtx 3050 8gb r5 7500f 16gb crucial 6000mhz cl36 fsp 650w psu pbo açıkken sürekli kendini resliyo yada mavi ekran normalmi bunlar ya

Anladım hocam Cpu %90 oluyo pubg de bazen normalmi rtx 3050 8gb r5 7500f 16gb crucial 6000mhz cl36 fsp 650w psu pbo açıkken sürekli kendini resliyo yada mavi ekran normalmi bunlar ya
Senin açtığın ayar hazır konfigürasyon uyguluyor tek başına PBO açmak normalde hiçbir değişiklik yapmaz. Reset atması falan normal değil elbette. PUBG için işlemci kullanımını bu ayar etkin değilken kontrol etmek gerek.

Senin açtığın ayar hazır konfigürasyon uyguluyor tek başına PBO açmak normalde hiçbir değişiklik yapmaz. Reset atması falan normal değil elbette. PUBG için işlemci kullanımını bu ayar etkin değilken kontrol etmek gerek.
Ayar etkin değilken Ara sıra %90 görüyor pbo kapalı yarım saat yükte beklettim kapanmamış pbo açık sorun çıkartıyor

Termal limitine vurmuyorsa işlemci bir sorun yoktur o kadar kullanım görebiliyor demek ki bu oyunda.
Yok hw infodan baktım görmüyor Ekran kartım düşük oldugundan işlemci dahada çok kullanıyo olabilirmi çünkü absürt %90 cpu bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4800 5050 mhz arası gidip geliyo cpu 65 derece görmüyo mhznin sabit kalması gerekmiyormu

Termal limitine vurmuyorsa işlemci bir sorun yoktur o kadar kullanım görebiliyor demek ki bu oyunda.
Eski sorunlu pcmden kalan tek parça asus dual rtx 3050 8gb bugün pubg de gpu wattı 115 den 59 a düştü kullanımda 99 dan 22 ye cpu da %95 e fırladı ters darboğazmı oluyor acaba işlemci çok hızlı diye gpumu yetişemiyor?

Eski sorunlu pcmden kalan tek parça asus dual rtx 3050 8gb bugün pubg de gpu wattı 115 den 59 a düştü kullanımda 99 dan 22 ye cpu da %95 e fırladı ters darboğazmı oluyor acaba işlemci çok hızlı diye gpumu yetişemiyor?
Bu dediğin epey tuhaf bak. Sistem ayarların gözden geçirsen iyi olur.

Bu dediğin epey tuhaf bak. Sistem ayarların gözden geçirsen iyi olur.
Ppt limit %100 e vurmuş biosdan limiti arttırınca sistem direkt %90 cpu kullanımı ile açılıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden şaka gibi gpudanmı acaba diğer parçalar hep yeni eski sistemimde bu şekilde drop yiyordu

Son düzenleme:
Geri