Derin değil, işaretleyip, tekrar atayım.Çiziği göremedim. Derin değilse sorun olmaz gibi.
Hocam peki çalışmama ihtimalina karşın, teinik servis bunu düzeltebilir mi ?Start verilmeden yani deneyip bakmadan çalıştığına, çalışır çalışmaz demek zor hassas parça devre bunlar çünkü. Bileşen üzerine denk geldiğinden bir deforme olmuş gözüküyor istemeden.
Deneyip çalıştığına bakmak lazım yani... gerisi ezber olur ne desek. Bazen ufak tefek anakartta hasar olsa da yine de çalışabiliyor anakart. Bazen de tam tersi.
Düzeltebilir ama kullanıcı hatası deyip bir sürü ücret alırlar. Devrelerin tam üstü olmadığı için muhtemelen çalışabilir . Hiç tamir servis işine bulaşmayın bnce. Çalışırsa kafaya takmayın. Siz bir deneyin sistemi anakartı sadece.Hocam peki çalışmama ihtimalina karşın, teinik servis bunu düzeltebilir mi ?
Hocam sistemi topladım. Görüntü bu şekilde geliyor. Anladığım kadarıyla anakartı çizdiğim için bozuldu ?Düzeltebilir ama kullanıcı hatası deyip bir sürü ücret alırlar. Devrelerin tam üstü olmadığı için muhtemelen çalışabilir . Hiç tamir servis işine bulaşmayın bnce. Çalışırsa kafaya takmayın. Siz bir deneyin sistemi anakartı sadece.
Geçmiş olsun windows falanda sorunsuz çalışırsa sistemde sorun yoktur zaten. Ufak çizik mevsuzu biraz şöyle şans işidir.Hocam sistemi topladım. Görüntü bu şekilde geliyor. Anladığım kadarıyla anakartı çizdiğim için bozuldu ?
Tekrar çalıştırdım ve şimdi ekran düğün geldi.
Ufak sayılabilecek çizikler anakartta sorun teşkil etmiyor gibi. En azından görüntü alabildim.
Evet, şuan windowsu kurdum faal durumda.Geçmiş olsun windows falanda sorunsuz çalışırsa sistemde sorun yoktur zaten. Ufak çizik mevsuzu biraz şöyle şans işidir.
Sİzde ki vidanın sağ alt ve vidanın sol ilerdeki bölümlerdeki bulunan devrelere derin çizik veya deforme oluşumu olursa o zaman sorun olur ekran açılışta siyah ekranda kalır.
Bu arada görüntü gelmesi dışında işletim sistemi de düzgün hata vermeden çalışıyorsa sorun yoktur. Ama yok gibi herhalde sorun.
Key sorması yazılımsal yani windowsla ilgili donanımsal değil. Anakartta sorun oluşmamış yani rahat olun.Evet, şuan windowsu kurdum faal durumda.
Bu defa da key etkinleştirme sorunu çıktı "donanım değişmiş gibi görünüyor " falan
Evet onu da cmd ile çözdüm. Kasa toplamak kolaymış aslındaKey sorması yazılımsal yani windowsla ilgili donanımsal değil. Anakartta sorun oluşmamış yani rahat olun.
hocam bende o siyah küçük kapaklı parçalardan birini tornavida ile çizmiştim siyah kapak direk düşmüştü bir sorun olmadı stabil kullanıyorum halaHocam sistemi topladım. Görüntü bu şekilde geliyor. Anladığım kadarıyla anakartı çizdiğim için bozuldu ?
Tekrar çalıştırdım ve şimdi ekran düğün geldi.
Ufak sayılabilecek çizikler anakartta sorun teşkil etmiyor gibi. En azından görüntü alabildim.