Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

20kdan esnemiyorsa samsung g5ten başka seçenek yok zaten
30k olursa glossy almak mantıklı oluyor onda da gen 4 woled ile gen 3 qd oled arasında seçim yapman lazım
senin attığın gen 3 qd oled mat o yüzden eledim
diğer attığın da gen 3 woled glossy o yüzden onu da eledim
şimdi yanlışlık yok değil mi
XG27AQWMG
modelini 30k ya çıkarsam mutlaka tavsiye ediyorsunuz diğer parlak ların yanı sıra video da izlediğim kadarıyla gündüzde de kullanımı münkünmüş diğer parlaklar gibi değilmiş

1772818968434.webp

1772818989152.webp

ikisindede banding var bu arada birininki dayanılmaz seviyede

şimdi yanlışlık yok değil mi
XG27AQWMG
modelini 30k ya çıkarsam mutlaka tavsiye ediyorsunuz diğer parlak ların yanı sıra video da izlediğim kadarıyla gündüzde de kullanımı münkünmüş diğer parlaklar gibi değilmiş
şansına bağlı gray banding çıkmazsa veya çok az çıkarsa en iyisi bu
bi tayfun hocamın fikrini de al sipariş vermeden önce
gündüz kullanırken ışığı normal perdeyle bile engellesen yeter bence
@TaHao hocam glossy modeli sabahları da kullanıyordu ve rahatsız etmiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alttaki beni rahatsız etmedi üstteki berbat mesela

@TaHao hocam glossy modeli sabahları da kullanıyordu ve rahatsız etmiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam
kafamın üstünde sarı ampul var perdem de dışarıdan gelen bütün ışığı kesecek bir perde sanırım benim durumum bunu almak için daha iyi oluyor

alttaki beni rahatsız etmedi üstteki berbat mesela
tayfun hocanın da fikrini alıp duruma göre sipariş geçeyim bu akşam belki gaming gecesinden 1k falan da indirim kapabilirim

20kdan esnemiyorsa samsung g5ten başka seçenek yok zaten
30k olursa glossy almak mantıklı oluyor onda da gen 4 woled ile gen 3 qd oled arasında seçim yapman lazım
senin attığın gen 3 qd oled mat o yüzden eledim
diğer attığın da gen 3 woled glossy o yüzden onu da eledim
teknolojide şanslı olduğuma inanıyorsam veya gray banding biraz çıksa bile rahatsız etmeyecekse gen 4 daha mantıklı geliyor
risksiz istersen dell olan
Hocam bu monitör hakkındaki görüşünüz nedir? Bu paralara daha iyi seçenek var mıdır? Aslında gönlüm 32 inçten yana

Hocam bu monitör hakkındaki görüşünüz nedir? Bu paralara daha iyi seçenek var mıdır? Aslında gönlüm 32 inçten yana
@Perfectshot06

gen 4 qd oled var bu bütçelerde ekran kartın yetecekse çok daha iyi
hangisi olduğu tam ezberimde değil yanlış bilgi vermeyeyim bu olabilir

Bana kalırsa glossy gen 3 qdoledler ışıklı ortamda gayet kullanılabiliyor. Işık eğer arkadan veya dar açıdan vuruyorsa zaten siyahlar neredeyse hiç morarmıyor. Morarmayı görmek için 45 ile 90 derece arası doğrudan ekrana vurması lazım ki o durumda bile gayet sıkıntısız kullanılabilir. Benim setup oda ışığında böyle mesela. Sıfır morluk istiyorsanız monitör ışığı alın derim. Woleddeki grey banding olayı bence çok kötü duruyor eğer resimlerdekiler gerçekte de öyle gözüküyorsa.

Ekler

• IMG-20260302-WA0003.webp
    IMG-20260302-WA0003.webp
    449.8 KB · Hit: 24
Bana kalırsa glossy gen 3 qdoledler ışıklı ortamda gayet kullanılabiliyor. Işık eğer arkadan veya dar açıdan vuruyorsa zaten siyahlar neredeyse hiç morarmıyor. Morarmayı görmek için 45 ile 90 derece arası doğrudan ekrana vurması lazım ki o durumda bile gayet sıkıntısız kullanılabilir. Benim setup oda ışığında böyle mesela. Sıfır morluk istiyorsanız monitör ışığı alın derim.
26.5 a gen3 almaktansa 30k ya gen4 almak daha mantıklı değil mi hocam 2 oled ekranı üst üste koymuşlar diye biliyorum

26.5 a gen3 almaktansa 30k ya gen4 almak daha mantıklı değil mi hocam 2 oled ekranı üst üste koymuşlar diye biliyorum
Seçenekler sadece bunlarsa evet gen 4 alırdım, yorumum qd oledlerin siyahlardaki performansı içindi sadece. Ha bana sen ne alırdın diye sorarsan ben 2k monitöre 30k vereceğime 36k verir 4k monitör alırdım net, varsın gen 3 olsun. İkisi de uzun seneler götürecek sonuçta.

Seçenekler sadece bunlarsa evet gen 4 alırdım, yorumum qd oledlerin siyahlardaki performansı içindi sadece. Ha bana sen ne alırdın diye sorarsan ben 2k monitöre 30k vereceğime 36k verir 4k monitör alırdım net, varsın gen 3 olsun. İkisi de uzun seneler götürecek sonuçta.
hocam 20 lerden basladım 30 a kadar geldım zaten bır de 4k olsun dersem 36 derim 40 lara cıkarım sonra da vazgeçerim

hocam 20 lerden basladım 30 a kadar geldım zaten bır de 4k olsun dersem 36 derim 40 lara cıkarım sonra da vazgeçerim
Çok haklısın diyecek sözüm yok :D Seni 9 taksit paklayabilir belki

Çok haklısın diyecek sözüm yok :D Seni 9 taksit paklayabilir belki
valla nakit param var taksitle alsam daha iyi olur kenarda param kalırdı diyordum ama bir modelde karar kılıp almak istiyorum artık 30k olan ayrı bi hoşuma gitti alsam üzer mi beni bu paraya daha iyisini alamam değil mi

valla nakit param var taksitle alsam daha iyi olur kenarda param kalırdı diyordum ama bir modelde karar kılıp almak istiyorum artık 30k olan ayrı bi hoşuma gitti alsam üzer mi beni bu paraya daha iyisini alamam değil mi
hayatımda ekran kartına bile 30k vermedim inan ki ilk kez bir delilik yapıp 30k yı monitöre baymak üzereyim

hayatımda ekran kartına bile 30k vermedim inan ki ilk kez bir delilik yapıp 30k yı monitöre baymak üzereyim
ufak da bişi eklemek istiyorum ben spider man oyununu çok severim 1080 oynamıştım zamanında 2k ips monitör alınca tekrar oynadım dedim bu baskaymıs sımdı 2k oled monitör alınca tekrar oynicam mesela tekrar aynısını derim heralde gelen geçen öyle böyle övmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,843
Üyeler
190,111
Son üye
akaydin
Geri