ADMİNLERE RİCA OLUNUR(2. EL FİYATLARI)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
adama birkaç kişi ulaşırsa düşürme ihtimali var tabii yine satıcıya bağlı ama en azından satıcıları da bilinçlendirebiliriz
Bu insanlar analarının karnından böyle doğup aile, çevre terbiyesi görmemiş insanlar. Farketttiysen hepsi aynı üslupta takılıyor. Sanki aynı kişiler gibi.

Bu insanlar analarının karnından böyle doğup aile, çevre terbiyesi görmemiş insanlar. Farketttiysen hepsi aynı üslupta takılıyor. Sanki aynı kişiler gibi.
Evet hocam bana da aynı hissiyatı veriyor

Evet hocam bana da aynı hissiyatı veriyor
Ne kadar önüne geçmeye çalışılsada 3 5 eleman yine aynı hareketleri yapmaya devam edecek. Amacı fahiş fiyat yazmak olmayan satıcılarda bu durumdan etkilenip yüksek fiyat yazıyor. Örneğin geçenlerde hondanın x model jeneratörünü satmak için ikinci el ilan fiyatlarına baktım 20binden 80bine kadar toplasan 10 tane ilan vardı neye göre fiyat çekeceğimi bilemedim. Facebook ikinci el gruplarında daha gerçekçi fiyatlandırmalar yapılıyor. Letgo sahibinden yerine ilk önce facebook ilanlarına bakmaya başladım.

bi caciki olmaz ki
en fazla 10 20 tane ilan etkilenir bu uygulamadan
piyasa aynı saçmalığıyla devam eder

Geçen bu foruma yansımış bir sarı ilan gördüm anakarttı sanırım sıfırı 7000 ken adam 1.5 yıl kullanılmış ürünü 7500 e satmaya çalışıyordu. Altında 8-9 farklı yorumda adama durumu açıklamışlardı, kimi iğneleyici yazmıştı, hepsine tek tek gidin o zaman sıfır alın diye cevap vermiş.

Bunlar kasıtlı yapılan şeyler istersen 100 yorum yaz oraya, bunlar art niyetli ve kazıklamak için saf, bilgisiz, yaşı küçük insan arıyor, elbet biri çıkar alır diye.
Hatta böyle tiplere bu foruımda bile denk geliyorum arada, utanmadan böbürleniyolar, şu ürünü 2. elde piyasa fiyatının şu kadar üstünde bi kerize iteledim diye (özellikle indirim başlıklarında)

Ahlak meselesii bu tarz tipler laftan, mantıktan anlamaz.

Valla alan var demek ki bu fiyatlara yazıyorlar. Başka açıklaması yok. Bu sorunun üstesinden gelebilecek tek kişi alıcılar. Alıcılar uyanık olacak kazıklanmayacak. O zaman seve seve düşecekler. Başka yolu yok maalesef.

almazsak düşürmek zorundalar birde burada saçma ilanları paylaşıp linç ettirerek fiyatları daha hızlı düşürebiliriz

Herkesin kendi ürünü kendi kararı hocam, biz müdahale edemeyiz.

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,657
Üyeler
190,776
Son üye
Nisa Nur
Geri