🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Merhaba arkadaşlar.

Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir.

Standart Sürüm :

Deluxe Sürüm :

Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap açarsanız service fee ücreti cüzi oluyor. TL ye çeviripte ödeme yapabilirsiniz.

Eger sepette kodu kabul etmezse ;

46 $ olan sürümü sepete ekleyin. Bu siteye girip enaba nin karşısında bulunan yönlendir butonuna basın. Sonrasında sepete gidip kodu tekrar deneyin.

Takıldığınız nokta olursa burdan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Türkçe dil desteği var mı

Yanlış hatırlamıyorsam bu oyun çıktıktan sonra e postaya key geliyordu değil mi çok alasım var ama oyunun iyi çıkıp çıkmayacağı konusunda kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade edin ustam 2 hafta geçmediyse yaz indiriminde oyun alırsınız
Hocam sitesinde Anahatari kullan butonu var.
Hocam almayı düşünüyorum ama şuan fiyat 2050₺ olarak gözüküyor
AKS14 kodunu sepette uygulamaniz gerekiyor.

Türkçe dil desteği var mı
Evet mevcut.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam sitesinde Anahatari kullan butonu var.

AKS14 kodunu sepette uygulamaniz gerekiyor.

Evet mevcut.
Teşekkürler hocam ama crimson almak yerine expedition 33 aldım bir de zaten açıklamada yazıyormuş 19 mart günü verileceği

Ama reditte çok şikayet vardı sonuçta site satmıyor bireysel satış var adama güvenilir mi bilemem belki kod çalan hacker felan
dün bu kişiden expedition 33 aldım direkt gönderimi sağladı güvenebilirsiniz satıcı "Safe_purchase"

Son düzenleme:
oyunun oynanış videolarını izleyince fena hype yapıp aldım yapay zekası kötü diyorlar oldukları yerlerinde duruyormuş benim için bu çokta eksi değil o yüzden takmadım sinematikleri, grafikleri ve hikayesi iyi olması önemli oyunda onu benim için karşılıyor orta çağda geçmesi zaten çok artı uzun süredir witcher tarzı açık dünya oyunu bekliyordum witcher 4 gelene kadar idare eder umarım umarım kötü çıkmaz

Ben bu oyunun denuvo olmadan çıkacağını pek düşünmüyorum ya acaba khazan gibi olur mu oyun khazan ilk çıktığında 60 dolardı sonra 35 dolara düşürdüler bunlarda 70 dolardan mesela 50 dolara düşürür mü akıllarda kalıyor firmaların ne yapacakları belli olmuyor
Hocam denuvo yok gibi duruyor optimizasyonu çok bozuyor diye tercih etmemiş olabilirler yada ettiler

Hocam denuvo yok gibi duruyor optimizasyonu çok bozuyor diye tercih etmemiş olabilirler yada ettiler
Oyunun kırılıp kırılmaması önemli değil benim için ben steamimde olmasını istiyorum yoksa expedition 33üde almazdım bugün yazdığım gibi sadece arkadaşlarla oynanacak oyunları almadıkları için online fix atıyorum gerisini alma taraftarıyım zaten az kaldı bakalım ne verecekler önümüze

Oyunun kırılıp kırılmaması önemli değil benim için ben steamimde olmasını istiyorum yoksa expedition 33üde almazdım bugün yazdığım gibi sadece arkadaşlarla oynanacak oyunları almadıkları için online fix atıyorum gerisini alma taraftarıyım zaten az kaldı bakalım ne verecekler önümüze
yapılcak çok şey var kontrol şeması zorlayacaktır bide hikaye cırt olursa hayal kırıklığına uğrarım inşallah güzel bişi gelir

yapılcak çok şey var kontrol şeması zorlayacaktır bide hikaye cırt olursa hayal kırıklığına uğrarım inşallah güzel bişi gelir
geçen hafta baldurs gate 3 aldım iade edip crimsonu mu alsam diye düşünmedim değil .İkisinde de yapılacak çok şey var gibi baldursu da merak ediyorum para kalmadı birinden birini feda etmem lazım:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,007
Üyeler
189,958
Son üye
firatisko7
Geri