Hilecilerin Allah Belasını Versin!

Hilenin olmadığı oyun yokki, valoda bile tek tük nadirende olsa geliyor ama tabi legit olduğu için anlayamıyorsun, zaten rage kullanan direkt ban yiyor vanguardı seviyorum. Cs ye girmiyorum bile cok sıkınt
Aga burada 5 bin sayfa mouse önerisi istedin ve gittin CS yi mi bıraktın, seni cadı gibi yakarım 😂

gtada hileciler 2senedir var. sen biraz geç öğrenmişsin.
eskiden oyun oynayacak bilgisayarım yoktu, çok oyun oynayamazdım... ondan, nedense gta 5 hep içimde bir ukteydi. :) Ancak Online olana bakınca hikaye modu basitmiş gibi geldi...

Warhammer 40k, Warframe oynayın beyler ufkunuz ruhunuz açılsın, gerçi 40k daha da karartabilir😂

Aga burada 5 bin sayfa mouse önerisi istedin ve gittin CS yi mi bıraktın, seni cadı gibi yakarım 😂
Kral ben cs oynamıyorumki ne alaka? Valo sıralama kasıyorum. 5 bin sayfa mouse önerisi isteyende ben değildim🤣

cs de faceit dışı bütün maçlarda hile var. Elemanlar bide belli etmemeye çalışıyolar ama dümdüz bariz. Sabit faceit 4lvl başlayan lavuk 3lvl e düşmüş belli etmeden 25k eloda hileyle oynamaya çalışıyo

Hocam konsolda online oynamak daha iyidir. Hem konsollarda hile yok. Bence online oyunlar hilesiz en güzel konsollarda oynanır diye düşünüyorum.

Hocam konsolda online oynamak daha iyidir. Hem konsollarda hile yok. Bence online oyunlar hilesiz en güzel konsollarda oynanır diye düşünüyorum.
hardcore yerine relax oynayacaksan doğru ama daha ciddi oynarım diyorsan pc candır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs de faceit dışı bütün maçlarda hile var. Elemanlar bide belli etmemeye çalışıyolar ama dümdüz bariz. Sabit faceit 4lvl başlayan lavuk 3lvl e düşmüş belli etmeden 25k eloda hileyle oynamaya çalışıyo
faceit dede çıkıyo son sıralar ama çok belli etmiyorlar :/(

Hilecilerin gözünün yağını yiyim özellikle rage olanların lan bakıyorum rage hile hemen salıyorum o eğlenemiyor ben kendimi sinir etmiyorum legit olanları da emin olduğumda salıyorum bana före en büyük sorun online oyundaki insanlar
İsimimi türkçe olduğunda başıma gelenler
Türk oyuncular: İyi oynarsam sövüyorlar (daha sövmeyen velet denk gelmedi) hile falan diyor. Kötü oynuyorsun kolsuz diye sövüyorlar. Hepsinin ortak noktası velet olması yaşı yüksekler iyide oynasan kötüde oynasan kafaya takmıyor geçiyor ama veletler full sövüyor sesi daha tiz g*** geliyor ses sövüyor

Yabancılar ise: yabancı oyuncularda sorun yaşadıklarım ise ya avrupayı batıran saçma sapan ülkelerde yaşayan l***** g*** yanığından daha yeni bağlanmışım Türkleri ve türkiyeyi aşşağılıyor (adamların ülkecek hiçbir başarısı yok bak ama hiçbirşey) sonra sorsan Türkler barbar

Ya da zağros fareleri ve onların ve yakın uzak akrabaları
La***** ettiği ilk kelimeden nasıl bir hayat sürdüğünü anlayabiliyorum daah yeni birini doldandırmıl lağım sulu ganjdan yıkanıp gelmiş oyuna Türklere laf ediyor lan en aşşağılıkta bunlar ha diğerleri en azından avurpadaki enayilerin vergilerini eziyor bunlar direk b*** içinde yaşıyor neyse özetle bu steam ve diğer platformlar kendi kendini denetlemeli daha biri bırak küfürden ban yemesini rage hilede bile banlandığını görmedim bu kadar parayı yiyorsunuz bari hakkını verin haramzadeler
Türkiye kısmında ise sadece online oyunlara yönelik bir önlem olmalı milleti s***** ile ya sokakta uğraşıyoruz ya oyunda bunu şekilde çözmek lazım bak bir ailesi değer vermemşş eğitmeiş biz eğitmek öğretmek zorunda değiliz

Bana gelirsek artık saldım direk ya attırıyorum oyundan yoksa attığı bomba molotofları takip ediyor hasardan atılamsını sağlıyorum artık küfülerlede uğraşmıyor sessize alıyorum reelde kraker olanlar oyunda a**** kesiliyor bunalttı artık

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri