Çözüldü✓ ARGB Girişi Olmayan Anakartta Argblerimi Nasıl En Kolay Nasıl Kontrol Ederim?

Bu işimi görür değil mi hocam?
Bunda kumanda yok sanirim. Sana attığım gibi bisey lazım. Hatta attigimi alabilirsin. Ben memnun kalmıştım ondan

Hocam fanların ne marka? 3 pin mi? 4 pin mi? Molex mi?
3 pin thermaltake ARGB
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunda kumanda yok sanirim. Sana attığım gibi bisey lazım. Hatta attigimi alabilirsin. Ben memnun kalmıştım ondan
Sizin attığınızda şöyle bir sorun var, dediniz ki zaten fanları anakarta bağlayacaksın, ledler bunda olacak. Ama anakartımda fan çıkışım da yeteri kadar yok, bir tane boşta şu an ben 3-4 fan daha alacağım :D Fanları da buna taktığımda fan kontrolünü anakartta değil bende oluyor değil mi onu nasıl çözebilirim? Bi de ne karışık zor bi işmiş arkadaş ya ilk defa kasa topladım yok fanı yok ledi yok girişi yok bilmem neyi kafam allak bullak oldu. Benim tek isteğim fanlarımı anakart kontrol etsin ama fan girişleri de bu hub'da olsun. Ledleri ben kontrol edeyim. yok mu bu :D

Hocam bugün bunun siyahını aldım incelemeleri izledim güzel bir ürün.

Site ilk başta dolandırıcı gibi geldi bana :D ama sağlam geldi bunu alabilirsiniz.
Bu fanların kontrolünü anakarta bırakıyor mu hocam. Ledler mi sadece bende :D

Son düzenleme:

Anakartım GIGABYTE H810M K

Fan kontrollerimi anakart kontrol etsin fakat rbg'leri kontrolcüden bağlayabileyim ben kontrol edeyim ya da rgbleri de bir şekilde anakarta bağlayım istiyorum. Argb girişi yok anakartta, nasıl çözebilirim ne yapabilirim. Konu hakkında bilgim çok yetersiz yardımcı olur musunuz?
anakartında gırıs yoksa kumandalı ayrı bır kontrolcu alman lazım ornek olarak atıyorum

Fan kontrollerimi anakart kontrol etsin fakat rbg'leri kontrolcüden bağlayabileyim ben kontrol edeyim ya da rgbleri de bir şekilde anakarta bağlayım istiyorum. Argb girişi yok anakartta, nasıl çözebilirim ne yapabilirim. Konu hakkında bilgim çok yetersiz yardımcı olur musunuz?
Kontrolcü alıp kumanda ile kontrol etmekten başka çaren yok zamanında çok araştırdım bu konuyu hatta darkın 4 pin to 3 pin convertorü vardı almıştım fakat işe yaramadı iade etmiştim.

Belki birileri yeni bi aparat yapmıştır onu bilemem ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri