HyperX Cloud 3S Mikrofon Sorunu (NGENUITY & DTS Unbound)

Rizacan67

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar Merhaba,

Bilgisayarıma format attıktan sonra HyperX Cloud 3S kulaklığım için HyperX NGENUITY (Beta) ve DTS Unbound yazılımlarını kurdum. Ancak mikrofonu bir türlü çalıştıramadım.
İlginç bir şekilde, NGENUITY uygulamasını kapattığımda mikrofon çalışıyor; fakat bu sefer de sesim bozuk gidiyormuş gibi hissediyorum ve arka plan seslerini de engelleyemiyorum.
Arka plan gürültüsünü azaltma konusunu da tam çözemedim. Bu konuda bilgisi olan veya aynı sorunu yaşamış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Uygulaması stabil değil malesef bu kadar güzel kulaklık yapıp yazılımda bu kadar batırmak tam kingstonlık hareket olmadı nihai sürümü kurup deneyin

Uygulaması stabil değil malesef bu kadar güzel kulaklık yapıp yazılımda bu kadar batırmak tam kingstonlık hareket olmadı nihai sürümü kurup deneyin
Hp üretmiyor mu

Normal yazılım kurduğumda arka plan seslerini falan engelleyebiliyor muyum ?

dostum buradan beta olmayan versiyonu indirip dene beta'da bazı şeyler net çalışmıyor çünkü

Geri