Sakın yapma dengesiz kalori açığı kas kaybına neden olur yaptığın sporun anlamı kalmaz. Günlük kalori ihtiyacını hesapla ona göre çok fazla olmadan bir açık yap. Kilo vermenin tek yolu kalori açığı bunu unutma diğer her şey ek destek.Günlük 1000 kaloriyi geçme egzersiz yap kilo verirsin. Kalorisi yüksek olan yiyeceklerden uzak dur karbonhidrat-şeker icerenler genelde. Sebze falan tüket lifli gıdalar tüket protein hesabı yap ne kadar alman gerekiyorsa hepsini almak çok zor alam alabildiğin kadar protein al. Günlük min 1000 kalori açığı verdin mi yavaş yavaş zayıflarsin. Günlük 1000 kalori acigida aylık hemen hemen 3-4 kilo oluyor. Ama protein ihtiyacını karşılamak lazım egzersiz yapmak lazim kas kaybetmemek için.
Annem bol bol kozalak biraz da meyve toplamamızı istedi hayır koca kafa biraz meyve toplayın bol bol da kozalakSakın yapma dengesiz kalori açığı kas kaybına neden olur yaptığın sporun anlamı kalmaz. Günlük kalori ihtiyacını hesapla ona göre çok fazla olmadan bir açık yap. Kilo vermenin tek yolu kalori açığı bunu unutma diğer her şey ek destek.
Mümkünse uzman biriyle konuş ve onlardan yardım al.Beyler 120 kiloyum boyumda 180 cm yaşım 20. Yurta kaldığım için çok iyi beslenemiyorum spora başladım ama belirli bir programım yok bana yardım edermisiniz
NOT:spor salonu çok iyi değil
1000 kalori ne ne bunun hiçbir devamlılığı olmaz . 2000-2200 kalori sana kilo verdirecektir muhtemelenGünlük 1000 kaloriyi geçme egzersiz yap kilo verirsin. Kalorisi yüksek olan yiyeceklerden uzak dur karbonhidrat-şeker icerenler genelde. Sebze falan tüket lifli gıdalar tüket protein hesabı yap ne kadar alman gerekiyorsa hepsini almak çok zor alam alabildiğin kadar protein al. Günlük min 1000 kalori açığı verdin mi yavaş yavaş zayıflarsin. Günlük 1000 kalori acigida aylık hemen hemen 3-4 kilo oluyor. Ama protein ihtiyacını karşılamak lazım egzersiz yapmak lazim kas kaybetmemek için.
Günlük 1000 kaloriyi geçme diye tavsiye mi olur hocam? Öldürecek misin adamı? Olur da hayatta kalarak günlük 1000 kaloriyi geçmeden uzun süre beslenirse muhtemelen bağışıklığı çok düşer, kasları erir adamın. Böyle saçma sapan tavsiyelerinizi kendinize saklayın.Günlük 1000 kaloriyi geçme egzersiz yap kilo verirsin. Kalorisi yüksek olan yiyeceklerden uzak dur karbonhidrat-şeker icerenler genelde. Sebze falan tüket lifli gıdalar tüket protein hesabı yap ne kadar alman gerekiyorsa hepsini almak çok zor alam alabildiğin kadar protein al. Günlük min 1000 kalori açığı verdin mi yavaş yavaş zayıflarsin. Günlük 1000 kalori acigida aylık hemen hemen 3-4 kilo oluyor. Ama protein ihtiyacını karşılamak lazım egzersiz yapmak lazim kas kaybetmemek için.
Hocam zaten 120 kilo olduğun için senin vücut günde 3K kalori yakıyordur tahminimce. Kilo azaldıkça günlük yaktığın kalori de azalıyor. Ayrıca diğer arkadaşların yazdığının aksine terlemek kilo vermek değildir. Haftada 3 ağırlık antremanı yapsan bile senin için yeterli olacaktır. Ağırlık antrenmanı bittikten sonra vücut hemen dinlenme moduna geçmez; aksine antrenmanın şiddetine bağlı olarak saatlerce, hatta bazen günlerce normalden daha fazla enerji harcamaya devam eder. Bence dengeli bir beslenme ile OMAD yaparak bu işi çözersin. Özellikle günlük 1000 kalori al falan diyen tiplere takılma sen.Beyler 120 kiloyum boyumda 180 cm yaşım 20. Yurta kaldığım için çok iyi beslenemiyorum spora başladım ama belirli bir programım yok bana yardım edermisiniz
Kral 1000 kalori o kiloda biri için az değil mi bazal metabolizma zaten o kadar yakıyorGünlük 1000 kaloriyi geçme egzersiz yap kilo verirsin. Kalorisi yüksek olan yiyeceklerden uzak dur karbonhidrat-şeker icerenler genelde. Sebze falan tüket lifli gıdalar tüket protein hesabı yap ne kadar alman gerekiyorsa hepsini almak çok zor alam alabildiğin kadar protein al. Günlük min 1000 kalori açığı verdin mi yavaş yavaş zayıflarsin. Günlük 1000 kalori acigida aylık hemen hemen 3-4 kilo oluyor. Ama protein ihtiyacını karşılamak lazım egzersiz yapmak lazim kas kaybetmemek için.
Bende yüksek kiloydum 2 aydır sadece yoğurtlu yulaf + 2 haşlanmış yumurta yiyordum 2 günde 1 akşamları mercimekli pilav yiyorum arada ise tavuk/et ekmek olmadan gömüyorum 6-7 kilo verdim bu şekilde spor olmadan. Eğer biraz daha uğraşsaydım daha çok verebilirdim tabii. Üstüne bir de sen spor yapıyorsun daha iyi olur. Ha tabii ki senin doktora gidip öneri alman daha iyi olacaktır herkesin metabolizması ve vücudu bir değil çünkü.Beyler 120 kiloyum boyumda 180 cm yaşım 20. Yurta kaldığım için çok iyi beslenemiyorum spora başladım ama belirli bir programım yok bana yardım edermisiniz