Bekleyelim bakalım hocam fiyatlar eski seviyesine dönerseparafly kart çıkarmam ve kartıma kampanyaların onaylanması gecikti. Geçen hafta yanlış değilsem 32k dan XFX Swift 9070xt satıyordu vatan, alamadım onu. Şu an aynı segment modeller 38k civarında. Sizinle benzer durumdayım yani haftasonunu bekliyorum.
Çok iyi fiyatAllah affetsin gece gece 5080 i yapıştırdım. İnaşallah kazıklanmamışıdır. 60k ya hayırlı olsun diyelim![]()
Benim anlamadığım 5000 indirim uygulanmıyor mu? Fiyat nasıl 58k oluyor 69k olması gerekmiyor mu? Neyi kaçırdım acaba
Eyvallah Almanya'ya gidip Asus 3 fanlı modeli alınca 60'a geliyor o yüzden arada kaldım.Bir haftadır her yerde yazdım sanırım. Hala görmedik duymadık birilerini görünce şaşırıyorumVatan mağazaların kapanış saatinden sonra yani 22.00 dan sonra webe özel keyfine göre zaman zaman %10-15-20 indirim yapıyor ve genellikle saat 06.00 da bitiyor, benim tecrübe ettiğim saat aralığı bu. Güncel olarak %15 indirim vardı sanırım, geceyi beklerseniz 64e düşer hocam
![]()
47 bine 5070ti de var.Tamamen bembeyaz sistem dizmeme rağmen sanırım ben de alacağım. Bu paralara beyaz 5070ti bile zor alınıyor. Konu için teşekkürler.
Hangi beyaz 5070ti var galiba gözden kaçırdım.47 bine 5070ti de var.
beyaz değil hocam 5070ti var 47bine düşenHangi beyaz 5070ti var galiba gözden kaçırdım.
Hocam aynen benim de alacağım model beyaz yoktu siyah aldım gerçekten çok iyi fiyat yalnız ekran kartını koyu renk alınca almadıysan anakartı da koyu renk tercih etmeni öneririm daha bütünleşik duruyorTamamen bembeyaz sistem dizmeme rağmen sanırım ben de alacağım. Bu paralara beyaz 5070ti bile zor alınıyor. Konu için teşekkürler.
Teşekkür ederim tavsiyen için, anakartı henüz almadım kasam o11 vision compact, sıvı soğutma falan beyaz. Nasıl durur bilemedim kafam karıştı ama haklısın sanırım.Hocam aynen benim de alacağım model beyaz yoktu siyah aldım gerçekten çok iyi fiyat yalnız ekran kartını koyu renk alınca almadıysan anakartı da koyu renk tercih etmeni öneririm daha bütünleşik duruyor
amd'nin sahibi de jensenin akrabasi, intelin buyuk kismi direkt abd'nin kimden alacaksin ekran kartiniNvidia kartlara artık çok soğuk bakıyorum. Jensen İsrail e uzun vadeli bağlılığını söyledi. Almayın boykot edin.
bi sikinti cikarsa garanti isleri zor olur bence o yonden de degerlendirEyvallah Almanya'ya gidip Asus 3 fanlı modeli alınca 60'a geliyor o yüzden arada kaldım.