Oyunlarda Grafiklerim Titriyor

EJD0R

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba, sorunum şu ki çoğu oyunda grafiklerim titriyor ve artık oynamak istemiyorum iğrenç duruyor. Driver sildim yükledim yok, ekran kartı ayarlarından yapmadığım şey kalmadı sorunum aynı. RX 9060 XT kullanıyoru, videoyu linkini aşağıya bırakıyorum.

driverı ddu ile mi sildin hocam? güvenli moda alarak? 9070xt varken pubgde bu tarz bir şey yaşıyordum, ddu ile güvenli mod ile silip whql sürüm yükleyince düzelmişti

driverı ddu ile mi sildin hocam? güvenli moda alarak? 9070xt varken pubgde bu tarz bir şey yaşıyordum, ddu ile güvenli mod ile silip whql sürüm yükleyince düzelmişti
Evet güvenli modda ddu ile sildim yükledim ve çözülmedi maalesef sorunum

Titriyordan kasıt ne ben bir sorun göremedim? Elektrik direklerini mi diyorsun?

Titriyordan kasıt ne ben bir sorun göremedim? Elektrik direklerini mi diyorsun?
Uzak mesafede ki öğeler bildiğiniz titriyor hocam. Direkler pek belli olmamış ama ekranımda yanıp sönüyor gibi düşünün. Bariyerler iç içe geçmiş gibi düşünün. Önümde ki gösterge paneli bile titriyor karıncalanma gibi düşünün ve bunu bir çok oyunda yaşıyorum

Adrenalin yazılımından her şey default ayarda mı? Herhangi bir ayar kurcalandı mı? Oyun içinden anti aliasing ( AA ) ayarı ne durumda? TAA falan varsa onları deneyebilir misin? Frame generation falan açıksa onları da kapat her şey varsayılan ayarda olsun. Varsa Freesync kapatıp, kapalıysa açıp deneyebilirsin. VSYNC de denenebilir.

Ben bu aralar ddu ile o kadar sorun yaşıyuorum ki kart fark etmeksizin geri yükleme noktası oluşturmadan iş yapamaz oldum

Adrenalin yazılımından her şey default ayarda mı? Herhangi bir ayar kurcalandı mı? Oyun içinden anti aliasing ( AA ) ayarı ne durumda? TAA falan varsa onları deneyebilir misin? Frame generation falan açıksa onları da kapat her şey varsayılan ayarda olsun. Varsa Freesync kapatıp, kapalıysa açıp deneyebilirsin. VSYNC de denenebilir.
Günaydın öncelikle. Birazdan saydıklarınızı deneyeceğim. Teşekkür ederim.

öncelikle amd ayarlarından alayını kapatıyorsun , yok fps boostmuş yok fsrymiş alayını kapat
ekran netlik ayarını yapan bi ayar vardı onu deneyerek bul %80 e ayarla, görüntü çözünürlüğünü yükselt minimum 2k
hayırlı olsun sorunun çözüldü

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
İşlemcinin harici grafigi varsa onu da kaldır. Windows guncellesin

ETS'de ham kaç FPS alıyorsunuz, eğer 120'den yüksekse ve fluid motion frames açıksa kapatıp deneyebilir misiniz?

öncelikle amd ayarlarından alayını kapatıyorsun , yok fps boostmuş yok fsrymiş alayını kapat
ekran netlik ayarını yapan bi ayar vardı onu deneyerek bul %80 e ayarla, görüntü çözünürlüğünü yükselt minimum 2k
hayırlı olsun sorunun çözüldü
Merhabalar, dediklerinizi yaptım hepsini fakat sorunum aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ETS'de ham kaç FPS alıyorsunuz, eğer 120'den yüksekse ve fluid motion frames açıksa kapatıp deneyebilir misiniz?
120’den fazla alıyorum. Fps’de sabitledim, düşürdüm de aynı. Motion frames ayarını da denedim ama aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri