Max 13k Ya Oyuncu Koltuğu Önerisi

Reaksiyon skoru
10
Dostlar selam başlıkta görmüş olduğunuz gibi bu fiyat bandında oyuncu koltuğu arıyorum. Yaza gireceğimiz için, ben de çok çabuk terleyen birisi olduğum için deri olmamasını istiyorum. İsteklerim ve bu fiyat bandında güzel kaliteli oyuncu koltuğu önerir misiniz ?

1 yıldır xdrive anka kullanıyorum çok hafif sallanma oluyor ama kendin bilerek salladığında oluyor sabit otururken bir sıkıntı yaşamıyorum malzeme kalitesi de sağlam bir sıkıntı yaşamadım hiç

Dostlar selam başlıkta görmüş olduğunuz gibi bu fiyat bandında oyuncu koltuğu arıyorum. Yaza gireceğimiz için, ben de çok çabuk terleyen birisi olduğum için deri olmamasını istiyorum. İsteklerim ve bu fiyat bandında güzel kaliteli oyuncu koltuğu önerir misiniz ?
Bende çok terlerim ve kiloluyum zio aldım 2.el baya kaliteli mekanizmasında bir sorun olmuştu video istediler attım hemen arızalı parçayı gönderdiler ücretsiz tavsiye edebilirim garantili bulabilirsen bi bak derim

Exvega Andromeda kullanıyorum kiloluyum bir sıkıntısını görmedim 2 seneye yakın oldu kadrosu çelik falan sallanma falan olmuyor amortisörde sağlam

1 yıldır xdrive anka kullanıyorum çok hafif sallanma oluyor ama kendin bilerek salladığında oluyor sabit otururken bir sıkıntı yaşamıyorum malzeme kalitesi de sağlam bir sıkıntı yaşamadım hiç
Anladım hocam ankayı sipariş verdim yorumun için teşekkür ederim

Anladım hocam ankayı sipariş verdim yorumun için teşekkür ederim
hayırlı olsun, istanbul içinde yaşıyorsan mağazaya gidip deneyerek almanı tavsiye ederim hem hangisi senin için daha rahat olur ona bakmış olurdun hem de farklı markaları da deneyimleyip öyle karar vermiş olursun

hayırlı olsun, istanbul içinde yaşıyorsan mağazaya gidip deneyerek almanı tavsiye ederim hem hangisi senin için daha rahat olur ona bakmış olurdun hem de farklı markaları da deneyimleyip öyle karar vermiş olursun
Teşekkür ederim hocam. Ankayı Koçtaş’a gidip denemiştim 3-4 gün önce. Baya rahat geldi. Sende Ankayı önerince siparişi yapıştırdım :)

Geri