Nasıl Para Kazanabilirim

Reaksiyon skoru
3
Beyler sistem dizmek istiyorum harçlıkları biriktiriyorum şuan 1.5k var dizceğim sistem 50klık olacak benim bi şekilde harçlık dışında para kazanmam lazım aklınıza gelen bütün yöntemleri söyleyin telefondan yapılabilsin yada günlük hayatta yapılsın hiç farketmez

Beyler sistem dizmek istiyorum harçlıkları biriktiriyorum şuan 1.5k var dizceğim sistem 50klık olacak benim bi şekilde harçlık dışında para kazanmam lazım aklınıza gelen bütün yöntemleri söyleyin telefondan yapılabilsin yada günlük hayatta yapılsın hiç farketmez
yazın çalış

asgari ücretli ya da part time iş bulup çalışmanı tavsiye ederim.

Çalışmama izin vermiyor ailem
Aslında hem çalışıp ,hem okumanızı da tavsiye ederdim. Ama galiba yaşınız biraz küçük olduğu için bence ailenizin sizi derslerinize okula önem vermesini istiyor olabilir. Neyse tam olarak başka tavsiye veremeyeceğim.

Dostum sende alayına rest çek. Şaka şaka mahallende yok hiç çalışacak yer.

Ekler

• 18952.webp
    18952.webp
    11.5 KB · Hit: 18
Bu tür internetten şöyle para kazandim diyenlere sakin kanma şöyle dusun senin telefondan yapabileceğin işi yapabilecek milyonlar var arz çok fazla ayrıca 50k ne dostum bütçen az ise ikinci elden 20k ya da sistem toplarsın yavaş yavaş yükseltirsin yükselteceğin zaman da ikinci el aldığın parçaları satarsın

ilk olarak yaşın kaç eğer 16 yaşından büyüksen aile izniyle birlikte çalışabilirsin bende ilk bu şekilde kendi bilgisayarımı toplamıştım eğer 16 yaşından küçüksen üzgünüm çokta mümkün gibi durmuyor eğer büyüksen bi şekilde aileni ikna etmen gerekiyor şey falan de hani ben çalışayım kendi paramı kazanayım zaten okul açılınca bırakıcam sadece yazın çalışıp kendi almak istediğim şeyler var onları almak istiyorum size de yük olmak istemiyorum tarzı bir şeyler diyebilirsin bence

Oyun oynamasi eglenmesi gereken yasta bir bilgisayar icin calismak zorunda birakan sistemden nefret ediyorum. Umarim en iyi bilgisayari edinirsin. @Abdullah Hacıgül abimizin videolari sana fikir olur sistem ile ilgili

Oyun oynamasi eglenmesi gereken yasta bir bilgisayar icin calismak zorunda birakan sistemden nefret ediyorum. Umarim en iyi bilgisayari edinirsin. @Abdullah Hacıgül abimizin videolari sana fikir olur sistem ile ilgili
Eywallah reis bu sistem devam ederse hiçbirşey yapamayız abdullah abinin videoları izliyorum zaten attığı gibi forumda dolaşıyorum baya bişiler bulurum diye

Geri