🔥İndirim Msı Mag A850gls Anime Kızlı Psu Koş Koş ! - 5.935 Tl

Anime kızı var mı ?
msi mpg a-g A tier , bu B+ çok daha iyi değil imiş.
1779561489651.webp

Ses anlamında da daha kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İtopyada msi 850watt gl versiyonu 5200e düşmüşde onu düsünüyorum
Konuda yazıyor ama yine söyleyeyim GL serisi sorunlu bir seri almayın alacaksan bile GLS veya G modelini al.

Hocam bende şu an bu kasa var ; dürüst olmam gerekirse 2.500 TL bandında resmen bedava diyebilirim. Malzeme kalitesi gerçekten çok güzel, içinden bir sürü yedek vida ve kablo düzenlemek için minik siyah plastik kelepçeler gibi zengin bir içerik çıkıyor. Kullanım kolaylığına da çok dikkat etmişler; mesela PSU'nun önündeki o ikili HDD/SSD rafını ileri geri kaydırabiliyorsun. Temizlik konusu da çok rahat; hem PSU altında hem de mıknatıslı ön mesh kapağın içinde toz filtreleri var.
Estetiğe gelirsek, ön tarafta altlı üstlü çok şık iki LED şeridi var ve kendi kontrolcüsü sayesinde kasanın önündeki tuştan ışıkları yönetebiliyorsun. Hatta ışık gece gözünü alırsa tuşa uzun basıp parlaklığı kısabiliyorsun, ben bir süre öyle kullandım. Hoşuna gideceğini düşündüğüm detaylardan biri de PSU kısmındaki o yan boşluk; oradan PSU logosunu veya oraya koyacağın bir figürü (anime kızı gibi) dışarıdan görebiliyorsun (ama psu ve o açıklık arasinda 2 cm gibi bir boşluk var ). Ayrıca dikey ekran kartı takmak istersen hazır slotu da var ama tabii riser kabloyu ayrıca alman lazım. İncehesap Gaming Geceleri'nde 2500e düşüyor, kesinlikle bakmanı tavsiye ederim.
Kasada önde 2, arkada 1 adet 120 mm ARGB fan bulunuyor ve bunlar birbirine zincirleme (daisy chain) şeklinde bağlanmış durumda geliyor. Sistemdeki tek eksi puanım, fanların PWM (otomatik hız kontrolü) desteklememesi. Ancak ön tarafta her halükarda arkadan daha fazla fan olacağı için kasa içerisinde sürekli bir pozitif hava basıncı oluşuyor; bu yüzden PWM eksikliğini çok dert etmedim. Şu anda hala önde 2, arkada 1 fan kombinasyonuyla kullanmaya devam ediyorum. Yaklaşık 27-28 °C oda sıcaklığında yaptığım stres testlerinde, Ryzen 5 7500X3D işlemcim 68 °C sıcaklığı geçmedi. (Şu an kule tipi hava soğutucumun kutusundan çıkan markasız bir termal macunu kullanıyorum. YouTube testlerinde de gördüğüm üzere, daha kaliteli ve yüksek performanslı bir termal macuna geçilirse bu sıcaklık değerleri birkaç derece daha düşebilir.)

Özetle kasa güzel ,anime kızı gözükür ve 2500e neden kapış kapış gitmediğini anlamadığım bir kasa.
Teşekkür ederim tecrübe için. Işık çok sevmiyorum muhtemelen kapatırım eğer kapanıyorsa buna bi bakacağım. PC toplamak acayip külfetliymiş normalde hazır sistem alıyorum 10 yıldır kanalları takip ediyorum. Şimdi çok inceliyoruz diyemi bilmiyorum güc kaynagını ayrı al kaliteli al onda ona dikkat et falan baya külfetmiş. İşlemci yüksek ekran kartı düşük sistem kuracağım için hazır sistem olmadı bu sefer. 9900x3d ve rx6700 üm var şuanda

MPG A tier daha iyi ama hem fiyat yüksek hemde satıcı Pckolik sitesi çok güven vermiyor bana. Enermax fan sesi olarak şikayetleri fazla. GL seriside coil whine cıkma olasılığı yüksek bir seri. GLS daha revizyonlu seri ama iç yapısı aynı sadece 3.1 ve 5.1 uyumlu ve fan sesini revize etmişler yani coil whine çıkma olasılığı GL ile aynıdır muhtemelen. Çünkü iç yapısı aynı.

GL seriside coil whine cıkma olasılığı yüksek bir seri.
Bu bilgiyi nereden aldınız? Normalde GL serisi dehşet ses çıkarıyor, Coil whine değil. A-GS deseydiniz geçerliydi.

GLS daha revizyonlu seri ama iç yapısı aynı sadece 3.1 ve 5.1 uyumlu ve fan sesini revize etmişler yani coil whine çıkma olasılığı GL ile aynıdır muhtemelen. Çünkü iç yapısı aynı.
İç yapısı hiçbir şekilde aynı değil. Platfomlar farklı.

Teşekkür ederim tecrübe için. Işık çok sevmiyorum muhtemelen kapatırım eğer kapanıyorsa buna bi bakacağım. PC toplamak acayip külfetliymiş normalde hazır sistem alıyorum 10 yıldır kanalları takip ediyorum. Şimdi çok inceliyoruz diyemi bilmiyorum güc kaynagını ayrı al kaliteli al onda ona dikkat et falan baya külfetmiş. İşlemci yüksek ekran kartı düşük sistem kuracağım için hazır sistem olmadı bu sefer. 9900x3d ve rx6700 üm var şuanda
Kapanıyor hocam, sıkıntı yok. Benim toplarken bütçe bitti, dahili grafikle LoL oynuyorum şükret haline 🤣

Bu bilgiyi nereden aldınız? Normalde GL serisi dehşet ses çıkarıyor, Coil whine değil. A-GS deseydiniz geçerliydi.

İç yapısı hiçbir şekilde aynı değil. Platfomlar farklı.
GL serisinde GS serisinde olduğu gibi fazlaca coil whine sorunu yaşayan insan var. Bu göz ardı edilemez bizzat kendim GL serisi alıp coil whine sebebiyle iade ettim. İç yapısı komponentleri neredeyse aynı. LLC + DC-DC mimari var ikisindede. İkiside aynı ana kapasitörü kullanıyor en büyük fark fan tarafında onuda belirttim zaten.

Ekler

• 1000084290.webp
    1000084290.webp
    50.3 KB · Hit: 14
Anime kızı var mı ?

msi mpg a-g A tier , bu B+ çok daha iyi değil imiş.
Alıntıyı görüntüle
Ses anlamında da daha kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuda yazıyor ama yine söyleyeyim GL serisi sorunlu bir seri almayın alacaksan bile GLS veya G modelini al.
MPG A850G %100 japon kapasitör, MAG A850GLS sadece main japon kapasitör. İç yapı olarak kalite farkı var.

bi ara aklımda msi mlg edition toplama var

Geri