🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

Tragedy

80+
Reaksiyon skoru
184
Taahhüttüm bitecekti 1 gbiti normalde 1080 liraya veriyorlardı 910 liraya yenileme sundular yeni çıkmış sanırım geçerli ilçeler
1780481991904.webp

Kampanyalar

kendi verdikleri modem dd bufferbloat sorunu yaşıyorum kendi modemini alıpta kullanan var mı

senin yerinde olsam türknete geçerdim aynı fiyat ise
Türk Telekom altyapısın kullanıyor Türknet'de hocam kendi altyapısı olsa dediğin gibi geçerdim de 18 ay sabit fiyat garantisi cezbetti beni hızlarda da farklılık yok ondan kalmayı tercih ettim.

Turknet'in kendi altyapısını kullandığı alanda her zaman daha avantajlı oluyor. Bizim binaya yeni getirdiler kutuyu (kağıthane) ttnetten anında geçiş sağladım. 2500 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyor. ilk 2 ay ücretsiz + daireye çekilen hat için ekstra kurulum ücreti yok (6 ay kalınırsa ücret alınmıyor) daha ne olsun

Turknet'in kendi altyapısını kullandığı alanda her zaman daha avantajlı oluyor. Bizim binaya yeni getirdiler kutuyu (kağıthane) ttnetten anında geçiş sağladım. 2500 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyor. ilk 2 ay ücretsiz + daireye çekilen hat için ekstra kurulum ücreti yok (6 ay kalınırsa ücret alınmıyor) daha ne olsun
Olsa dediğiniz gibi ben de geçerim de eldeki imkan Türk Telekom hocam
Normalde turkcell 800 lira 1000 mbps turknette 900 lira erken odeme ile onda da indirim yapiyolar
Türkcell maalesef benim olduğum yerde yok. Erken öde ile avantajlı oluyor da prime bazen işime yarıyor hocam araç kiralamarında vs o yönden bir avantajdı benim için

kendi verdikleri modem dd bufferbloat sorunu yaşıyorum kendi modemini alıpta kullanan var mı
kullanıyordum vlan id 35 modem kullanıcı adı şifreyi de sms ile alabiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende yeni geçtim 2300tl cayma bedeli çıktı 6ya böldüler ama direk birkaç sn içinde 6 taksit şeklinde faturanızdan düşeceğiz dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri