❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Yamyamlık veya kanibalizm, aynı türden başka bir bireyi yiyecek olarak tüketme eylemidir. Yamyamlık, hayvanlar aleminde yaygın bir ekolojik etkileşimdir ve 1500'den fazla tür içerisinde gözlemlenmiştir. İnsan yamyamlığı hem eski zamanlarda hem de günümüzde son derece iyi belgelenmiş bir davranıştır.
Bu tarz eleştirileri ekonominin bu hale gelmesine sebep olanlara da yapıyorsak sıkıntı yok hocam

sende adalet karşısında yargılanacaksın
akşam Aspava çıkışı bakarım tekrar yoksa yok dediğim gibi trendyoldan alıp 2-3 gün kullanıp kıracağım sinirimi bozdu ucuza da alsam kullanamam bunu artık

itopyada 0.6 kuruştan b 850 ve 225 f setinden 500 tane alan çocuk gibisin valla milletin kul hakkını nasıl öbür tarafta hesap verecen sen ona bak
Yanlış olan ne var? Bir üründen 5 tane almadıysa ben bir sorun göremiyorum. Eğer Mediamarkt için diyorsanız da ortada hatalı fiyatlandırma yok. Kendileri bir kampanya yapmış ve insanlar bundan faydalanıyor. Ne hikmetse insanlar kazıklanırken, her gün fiyatlar değişirken bir şey demiyorsunuz.

akşam Aspava çıkışı bakarım tekrar yoksa yok dediğim gibi trendyoldan alıp 2-3 gün kullanıp kıracağım sinirimi bozdu ucuza da alsam kullanamam bunu artık
Sana 200tl liklerden kulak içi çözelim hocam sporda felan iş yapar gene kulaküstü olanlar düşüyor tecrübeyle sabit

Haklı adamlık değil yaptığınız ihtiyacı olan yüzlerce genç var buda bir çeşit kul hakkı alırsın 1 tane hadi en fazla 2 tane olsun.
hocam ben konuyu gördügümden su saate kadar denedım oturup 10 20 50 tane alsam haklısınız zaten 3 tane aldım abim ablam kendıme denk geliyor kul hakkı ile ne alakası var konunun

Bir tane kendime Havit aldım kardeşime de Vivo iptal gelmezse güzel olur, ben ihtiyacım kadarını aldım kapadım almaya çalışan arkadaşlara başarılar artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,499
Üyeler
196,977
Son üye
nc.abidin
Geri