Ne iciyon biraderim 17 yaşındahocam 17 yasinda bi kardesiniz olarak disarda takilma yeme icme tekel vs derken 20k civari bi harcama yapiyorum
14k para değil üzülmeGenelde disarda yemek yedim ondan dolayi bu kadar fazla tuttu bence bi waffle yedim 150 200 tl durumde 200 250 tl civari keske yemeseudim diyorum bazen o paraya altin alirdim![]()
Aile evi için fazla gelebilir ama genel olarak kabaca ayda 5K desek pek yüksek bir harcama değil bence şu dönemde. Haftada 2 defa evden dışarı çıkıp birşeyler yapayım çıkmışken bir şey yiyim falan dediğinde gidiyor zaten o para. Daha azı mümkün mü evet ama o da biraz zorlama olur fazla eve kapalı bir hayata dönmen gerekebilir. Ayda 3K daha az harcamak için buna değer mi değmez mi o senin bileceğin iş.Hocam bana gore fazla ayriyeten kendi param 6 ay iste calistim ailemden para almiyorum kutuphanede derw calisiyorum kendi sahsi harcamalarim, ayriyeten dershane ucreti vb de kendim karsiliyorum tabi o fiyat dahilinde degil eklemedim ama normalde disari cikan birisi degilim yani en fazla 1 ayda max 2 bin tl harcarim aile evindeyim
hocam disarda takilma yeme icme ve tekel sadece tekele 20k degil ve o kadar harcamam harcayamam emin olun vozola 1.5 ortalama 8 pakette aromali sigara 1.5k arada alkol falan da oluyor ayrica disaridan yemek yiyen bi kardesinizim az cok anlamissinizdir kafa hesabiyla17 yaşındasın alkol falan harcaman aylık 20kya ulaşıyorsa ali koçun oğlu olman lazım değilsen full zarar olum
sana şöyle söyleyeyim ben 17 yaşındayken şuanın parasına göre aylık en fazla 2k harcardım. bu yaşlarda bu kadar para harcayıp yatırım yapmazsan ilerisi için ömür böyle geçer. Zaten sen bu yaşta alkolü geçtim aylık 8 paket sigara içiyosan (hiç içmemen lazım) 25 li yaşlara geldiğinde ciğerlerin pert olmuş olur gençliğine sağlığına yazık etme umarım alay edip kafa buluyondur bizlehocam disarda takilma yeme icme ve tekel sadece tekele 20k degil ve o kadar harcamam harcayamam emin olun vozola 1.5 ortalama 8 pakette aromali sigara 1.5k arada alkol falan da oluyor ayrica disaridan yemek yiyen bi kardesinizim az cok anlamissinizdir kafa hesabiyla
yok hocam keske alay etsem 5 6 ay falan oldu baslayali az az alkol vardi da sigaraya da dustum birakmaya calisiyorumsana şöyle söyleyeyim ben 17 yaşındayken şuanın parasına göre aylık en fazla 2k harcardım. bu yaşlarda bu kadar para harcayıp yatırım yapmazsan ilerisi için ömür böyle geçer. Zaten sen bu yaşta alkolü geçtim aylık 8 paket sigara içiyosan (hiç içmemen lazım) 25 li yaşlara geldiğinde ciğerlerin pert olmuş olur gençliğine sağlığına yazık etme umarım alay edip kafa buluyondur bizle