Neden Vatan Zotac RTX 5080 Alınmıyor?

godddamn

80+
Reaksiyon skoru
9
Piyasadaki giriş seviyesi için en güzel tasarımlardan biri olduğunu düşünüyorum ve zotac güvenilir köklü bir marka. Gigabyte gainward palit gibi markaların giriş seviye kartlarından daha çok çekiyor beni şahsen. 64420 lira da gayet uygun bir fiyat diğer kartlara kıyasla. Daha ucuzunun olacağını da sanmam ama hiç rağbet görmüyor

Para yok.

Para yetmedi 😔

Piyasadaki giriş seviyesi için en güzel tasarımlardan biri olduğunu düşünüyorum ve zotac güvenilir köklü bir marka. Gigabyte gainward palit gibi markaların giriş seviye kartlarından daha çok çekiyor beni şahsen. 64420 lira da gayet uygun bir fiyat diğer kartlara kıyasla. Daha ucuzunun olacağını da sanmam ama hiç rağbet görmüyor
Sürekli o fiyata düşüyor çünkü vatanda, hatta 62K falandı sanırım geçen haftalarda şimdi ufak arttı.

Yoksa kartta bir şey yok sadece onu alan almıştır zaten almayan büyük ihtimalle daha üst seviye veya beyaz kart falan arıyordur onlar iyi fiyata tek seferlik düşünce de saldırıyor insanlar :)

1- 5080 alınmaz (5070ti varken)
2- markayı bilmeyenlere güvenli gelmiyor, "5080 alıcam ama zotac almam" diyen insan vardır
3- ekran kartına 65 bin lira vericek insan zaten az, steam verilerine göre insanların çoğu hala 1660, 2060, 3060 gibi kartlar kullanıyor

Siyah 64, beyaz 78.
Genelde fan göbeğinden kronik ses ve cw şikayetleri var. Soğutması da boyutuna göre çok iyi değil ama fiyatina göre cok beklentiye girilmemesi lazım

Bu ekonomide kim bir ekran kartına 65 bin Türk Lirası para verebilir. Ayrıca 5080, 5070 Ti'dan pahalı olmasına rağmen o kadar performanslı değil. Bu nedenle 5080 almak direkt mantıksız. Hatta çoğu insan için 31-32 bin liraya satılan 9070 XT aynı işi görecek. Yarı fiyatına neredeyse aynı performansı alıyorsun oyunlarda. Kısaca 5080/5090 almak için zengin olmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,872
Üyeler
197,072
Son üye
yunusemreayy
Geri