karakartal
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Elimdeki parçaları yavaş yavaş değiştirmeyi düşünüyorum h510m-d anakart var 11400f takılı 3060 kullanıyorum 9070xt alsam 4k monitörümde çok darboğaz Yaşar mıyım?
Anladım peki online oyunda nasıl yapmalıyım normalde 2k da oynuyorum 4k mı yapmalıyım yükü hafifletmek için4k’da yük ekran kartında olduğu için hayır
2k kullanabilirsin sanırım. Mükemmel bir eşleşme olmaz ama baymaz daAnladım peki online oyunda nasıl yapmalıyım normalde 2k da oynuyorum 4k mı yapmalıyım yükü hafifletmek için
Büyük ihtimalle darboğaz olmaz.Elimdeki parçaları yavaş yavaş değiştirmeyi düşünüyorum h510m-d anakart var 11400f takılı 3060 kullanıyorum 9070xt alsam 4k monitörümde çok darboğaz Yaşar mıyım?
Fark etmez, 2K olması oyunda avantaj sağlıyorsa öyle yap veya kartın rahatlıkla 4K açabileceği için iyi görüntü için 4K kullan senin tercihin.Anladım peki online oyunda nasıl yapmalıyım normalde 2k da oynuyorum 4k mı yapmalıyım yükü hafifletmek için
4K'da yapmaz.Elimdeki parçaları yavaş yavaş değiştirmeyi düşünüyorum h510m-d anakart var 11400f takılı 3060 kullanıyorum 9070xt alsam 4k monitörümde çok darboğaz Yaşar mıyım?
amacım o yönde4K'da yapmaz.
Online oyunlarda darboğaz olacaktır, ama darboğaz dünyanın sonu değil.
Parçalarını yükseltene kadar kullanılabilir.
Olabildiğince grafikleri fulle.