ThEnoxzy53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 195
Prime Müşterilerine Özel İyi Fiyat Palit Bu Fiyatlardan Satılıyordu En Son İhtiyacı Olan değerlendirebilir
değer hocam işlemcinizde iyiyse güzel bir update olur tek kötü yanı 12gb olması oda 4k ultrada hikayeli oyunlar oynuyorsanız 12gb şimdilik yeterli olur ancak 2 3 yıl içerisinde bir şey diyemem6800xt'den geçmeye değer mi gerçekten ?
2 fanlılarda helikopter sesi gibi fan sesi oluyor29kya gaminggecesinde 2 fanlı asus 5070 vardı keşke alsayım öyle bi içimde kaldı ki
4k monitörüm yok zaten. bütün oyunları 2k da rahatlıkla açıyor. 1080 içinse hala uzun yıllar götürür kartım. emin olmadım o yüzdendeğer hocam işlemcinizde iyiyse güzel bir update olur tek kötü yanı 12gb olması oda 4k ultrada hikayeli oyunlar oynuyorsanız 12gb şimdilik yeterli olur ancak 2 3 yıl içerisinde bir şey diyemem
Galax ın bazı modellerinde 2 büyük fan kullanıp çoğu 3 fanlıdan daha sessiz örnekler var, o yüzden fanın sayısı kadar boyıtunada bakmak lazım2 fanlılarda helikopter sesi gibi fan sesi oluyor
Değsede çok fp indirimde değer. Bu normal6800xt'den geçmeye değer mi gerçekten ?
Ben kullaniyorum dedigi indirimden aldim gram ses yok2 fanlılarda helikopter sesi gibi fan sesi oluyor
Nasıl normal ? Ben bilinen fiyat takip sitelerinden incelediğimde bu fiyatlara en son Şubat ayı'nda düşmüş. Ben yanlış mı takip yapıyorum ki anlamadım vallahi. Beni bi aydınlatın size zahmet beyler yaDeğsede çok fp indirimde değer. Bu normal
hocam bunda 9 taksit var ama peşin fiyatına o 3 taksitti aslında bunun hiç altta kalır yanı yok ben alcak olsam bunu seçerdim29kya gaminggecesinde 2 fanlı asus 5070 vardı keşke alsayım öyle bi içimde kaldı ki
Arkadaş bitmediniz gittiniz siz ya. Bir karttan o sesi duydunuz diye nedir bu hepsine yaptığınız genelleme. Kullanıyorum ve öyle bir şey yok.2 fanlılarda helikopter sesi gibi fan sesi oluyor