İlk 2 gün için normal ozellikle oyun oynjyorsanŞarjım az gidiyor sanki daha fazla olması lazım değil mi? Telefon 2 günlük.
Ekran sürem %34 2s40dk
Bende bi 8 saat falan bekliyordumEn az bi hafta ver kendi optimizasyon filan yapıyor ondan olabilir. Minimum bi 8 saate yakın vermesi lazım.
Oyun 0 İnternet sosyal medya sadeceİlk 2 gün için normal ozellikle oyun oynjyorsan
pilde düşük performans profili seçip dene aod ve nfc kapalı kullanBende bi 8 saat falan bekliyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun 0 İnternet sosyal medya sadece
Aod kapalı performansı düşüğe çeksem ultra kullanmanın bi anlamı kalmazpilde düşük performans profili seçip dene aod ve nfc kapalı kullan
Oyun oynamıyorum sadece medyaBende de S25 var, sadece sosyal medya ve google gibi basit işlerde kullanırsam 8 saat dayanabiliyor ama oyun oynarsam hemen bitiyor, sen de oyun oynuyorsan belki normal olabilir, oyunları 60 fps ile sınırlandırabilirsin, FG açabilirsin.
o dediğim ayar arka plan işlemlerini sınırlıyor arka planda 10 uygulama çalıştırmak yerine 3den sonrasını uykuya alıyor performansı etileyen bi ayar değil tam olarakAod kapalı performansı düşüğe çeksem ultra kullanmanın bi anlamı kalmaz
Oyun oynamıyorum sadece medya
Bendede s20 FE var emektar bir telefon ama sarjı cok hızlı gidiyorŞarjım az gidiyor sanki daha fazla olması lazım değil mi? Telefon 2 günlük.
Ekran sürem %34 2s40dk
Pili en çok tüketen uygulamalara bakabilirsinOyun oynamıyorum sadece medya
performansı düşüğe çekersen fark olmuyor güç profilinden çekeceksin güç tasarrufu değil yaniAod kapalı performansı düşüğe çeksem ultra kullanmanın bi anlamı kalmaz
Oyun oynamıyorum sadece medya
mobil veride kullanıyorsan hele ilk 2 gün normalŞarjım az gidiyor sanki daha fazla olması lazım değil mi? Telefon 2 günlük.
Ekran sürem %34 2s40dk
Şuan %47 3s32dkPili en çok tüketen uygulamalara bakabilirsin
"Ayarlar > Pil" yaparak hangi uygulama pilin % kaçını kullanmış görüntüleyebilirsin ve özel olmazsa dediğim kısmı SS paylaşır mısın
Normal s23 te 4-5 saattiBendede s20 FE var emektar bir telefon ama sarjı cok hızlı gidiyor