The Last Of Us Part 2 Alınır mı?

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,099
40 dolar ona gore alicam indirimde. Oynamis bitirmis varsa gow ragnarok ve onu alacagim ne diyorsunuz ?

last of us 1 i oynadın mı bıtırdın mı ? bırbırıyle baglantılı cunku . harıka bır hıkaye ve optımızasyon var . kesınlıkle al derım

İki oyunda mükemmel alabilirsin ikisini de.

40 dolara eder mi onun icin sordum aslinda uzun saatler takilabilecegim sekilde ona gore ilk oyunu alirm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

last of us 1 i oynadın mı bıtırdın mı ? bırbırıyle baglantılı cunku . harıka bır hıkaye ve optımızasyon var . kesınlıkle al derım
Ilk oyunu korsandan hallederim kisa imis zaten diye ikiyi dusundum direk

once biri sonra ıkıyı oyna kesınlıkle .

ilkini oynadığını farz ediyorum. 40 dolar bence fazla geçen indirimlerde 800-900 e mi ne geliyordu epicte. şuan indirimsiz bile1250 tl neden 1900 liraya yakın para veresinki. steam diyeyse saçma geliyor bana. ilkoyunu çok güzeldi ard ardsıkar diye almadım daha sonra alıcam. gow ragnaraok oynuyorum şuan 30 saat oldu bence çok güzel oyun ama tarz meselesi. film gibi oyun yapmışlar yine.

IMG_2332.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
40 dolara eder mi onun icin sordum aslinda uzun saatler takilabilecegim sekilde ona gore ilk oyunu alirm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ilk oyunu korsandan hallederim kisa imis zaten diye ikiyi dusundum direk
40 dolar eder etmesinede ilkini korsan oynayacaksan 2. Oyunuda korsan oynarsın steam kütüphane ve virüs takıntın yoksa sen bilirsin yinede

Ya oyun zaten iyisir 40 dolar steamde var ondan orada alacagim zaten epicten alacagima korsan dan da oynarim ayrica bana ayni geliyor

1. Oyunu aliyorum o zaman

Geri