❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx 1200p Plat Psu 10550.71tl

millet kafayı yemiş gerçekten şurda uzun süreler kendimize sorun çıkarmayacak ekipman arıyoruz herkes kişisel sidik yarışına çevirmeye çalışıyor.
Aynen şu an dehşetle izliyorum, bu resimdeki psu yu 5080 ve 9800x3d pc için aldım masraftan kaçmamak için markası vs iyi olan ve satıcısı amazon olan beyaz psu arıyordum.
Beyaz 1000 watt asus plat aldım.
Şimdi düşünüyorum bir problem çıkarmaz herhalde.

Ekler

• 44657.webp
    44657.webp
    40.8 KB · Hit: 40
Hangi kartla kampanyalı bir şekilde alabilirim? Elimde çoğu kart var

arkadaşlar ortalama da 4 bin liranın üstünde ki herhangi psu'nun size sorun çıkarma ihtimali çok çok düşük zaten. burada destan yazıp aradaki ufacık minimal farkları uzatıp uzatıp çok önemliymiş gibi tartışmanın bir anlamı yok bence. bu ürün bu fiyata gayet de alınır. minimal teknik farkları bir kenara koyarsak, bu ürünün 10 sene garantisi var en basitinden. size hangi firma 10 sene garanti veriyor türkiye'de?

Hangi kartla kampanyalı bir şekilde alabilirim? Elimde çoğu kart var
Paraf karta peşin fiyata 9 taksit yapıyor bir de amazon ve eticaret sitesi olduğu için 200 lira puan veriyordu sanırım.
Parafın kampanyalar kısmını kontrol edebilirsin

Arkadaşlar Rog Strix kalitesinde 1200w plat psu son teknoloji ile donatılmış yok a tier mı b tier mı cihaz üst segment taş gibi A sınıf alanlara hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen şu an dehşetle izliyorum, bu resimdeki psu yu 5080 ve 9800x3d pc için aldım masraftan kaçmamak için markası vs iyi olan ve satıcısı amazon olan beyaz psu arıyordum.
Hocam hiç problem çıkarmaz

Arkadaşlar Rog Strix kalitesinde 1200w plat psu son teknoloji ile donatılmış yok a tier mı b tier mı cihaz üst segment taş gibi A sınıf alanlara hayırlı olsun.

Hocam hiç problem çıkarmaz
Kimse problem çıkarır veya dandik psu demedi zaten. Fiyatı çok saçma.

Güzel fırsata benziyor. Elimde 750W FPS Vita BD var. 7800x3D 9070XT sistem için geçmeye değer mi veya gerek var mı?
sendeki fazlasıyla yeter eğer çok eski ise psu o zaman düşünülebilir .

Tamam en marka sensin en asus en msi sensin. Lütfen sus.
Sen hiç konuşma bence, kendine ait tek bir fikrin yok hangi konuda görsem eski adamların yalamalığını yapıyorsun.

Kimse problem çıkarır veya dandik psu demedi zaten. Fiyatı çok saçma.
Enermax, bitfenix, zalman gibi markaların 1200W ları 9K civarı satıldığı piyasada 10.5K ya satılan plat rog strix e çok saçma fiyat diyebilecek kadar bilgisiz biri olman fena gümletti. Yukarıda da yazdım zaten senin hiç bir halttan anladığın yok, konularda ki tek görevin eski üyelerin yancılığını yapmak, onlara destek vermek :kekw:

Tamam şimdi git 9K ya enermax öner, 10.5K ya plat rog a saçma fiyat de ama önce dur yusuf abin gelsin 1-2 teknik bilgi versin ondan sonra öner tek başına önerme.

Son düzenleme:
Sen hiç konuşma bence, kendine ait tek bir fikrin yok hangi konuda görsem eski adamların yalamalığını yapıyorsun.

Enermax, bitfenix, zalman gibi markaların 1200W ları 9K civarı satıldığı piyasada 10.5K ya satılan plat rog strix e çok saçma fiyat diyebilecek kadar bilgisiz biri olman fena gümletti. Yukarıda da yazdım zaten senin hiç bir halttan anladığın yok, konularda ki tek görevin eski üyelerin yancılığını yapmak, onlara destek vermek :kekw:

Tamam şimdi git 9K ya enermax öner, 10.5K ya plat rog a saçma fiyat de ama önce dur yusuf abin gelsin 1-2 teknik bilgi versin ondan sonra öner tek başına önerme.
Geçen lian li 1200 7,999 a satıldı.Tam rog almak üzereyken bu aklıma geldi ve durdum. Ne yapacağım şimdi :D?

Bana 16AWG ve 18AWG kablo arasındaki teknik açıklamayı yapabilir misin? akım kapasitesi ne kadar artıyor? kaç a vs? yada 18AWG kablo kullanıp tüh ya keşke 16AWG olsaydı diyen dünya üzerinde tek 1 kişi gösterebilir misin? koskoca asus ve yüzlerce arge mühendisi 1200W PSU da 18AWG kablonun sorun çıkaracağını bilse sence koyarlar mıydı? yani şöyle bir durum çıkıyor ortaya asus ve mühendisler hiç bir halt bilmiyor DA forumdan yusuf daha iyi biliyor... aynı şekilde lian li nin 1200W plat bazı PSU ları da 18AWG kablo yine onlar da bilmiyor yusuf biliyor...

FFP ye de gümledim ya kusura bakma. Sırf bir muhabbet de üste çıkacam diye bazen aşırı saçmalıyorsun.

MEG Ai1600T ye adamlar SIP/ NLO korumaları bile koymuş ama FFP yi koyamamış tüh bak bu adamlar da kısmışlar :kekw:

FFP koruması mı kaldı yahu...

Şimdi gidiyorsun enermax alıyorsun ve 1500 TL kar a giriyorsun :kekw:

Adam saçma sapan 2-3 teknik terimle senin aklını bulandırdı iptali çakmış bir de yusuf hoca sıcak bakmayınca ben yazmış :kekw::kekw::kekw:

Aferin şimdi yusuf hocan sana enermax falan aldırır hiç dert etme :D
Ben hiçbir yerde 18 AWG olunca sorun çıkaracak, yanacak demiş miyim? Hemen konuyu saçma sapan yerlere çekmeye çalış, cevap veremeyeceğinden dolayı. 10.000TL verip ben güç kaynağında 16AWG kablo isterim. Akım kapasitesi %50, %40 oranında artıyor. 1 tane 8 pin 150W vereceğine 250W civarı veya üstünü verebiliyor. CPU'da bu çok daha fazla 4 tane +12v pini olduğundan.

Ayrıca SIP ve NLO 1700TL'ye satılan güç kaynaklarıdna bile var, hala korumalar arasındaki farkı nadirliği bir türlü anlayamamışsın. Bir zahmet 2 euro'luk MOV ve NTC koysunlar. SIP'ın açılımı zaten Surge and İnrush protection. İnrush için NTC kullanılıyor, hadron'un en berbet güç kaynağında bile var. Sadece Surge yani MOV bazı güç kaynaklarında olmayabiliyor ama en giriş seviyedeki güç kaynaklarında bile var. Bu arada SIP koruma bölümünde yazmaz çoğu güç kaynağında çünkü markalar yazmıyor. NLO'da aynı şekilde sadece 1 çip eklendiği zaman yapılabiliyor. Çok elzem bir koruma değil zaten.

FFP koruması mı kaldı ne demek? FFP popüler olan bir koruma değil. Ondan dolayı sadece belirli platformlarda bulunuyor zaten.

Ben iptal et gibisinden bir şey demedim. Hatta ROG seven alır dedim yukarıda.

Problem çıkarmaz. 10.000TL'ye problemli güç kaynağı çok zor zaten. Sessiz bir güç kaynağı güzel.

Son düzenleme:
Eleman ban yedi .d

Bu arada ATX PWR_OK testinden geçememiş farkeden oldumu bilmiyorum. SSD ve HDD lerde veri bozulmasına yol açabiliyormuş bu durum yani güvenli kapatılması için gerekli süreyi tanımıyor.
1783849653716.webp

Tabii evinizi havaya uçurmaz yine size kalmış :D

Eleman ban yedi .d

Bu arada ATX PWR_OK testinden geçememiş farkeden oldumu bilmiyorum. SSD ve HDD lerde veri bozulmasına yol açabiliyormuş bu durum yani güvenli kapatılması için gerekli süreyi tanımıyor.
Alıntıyı görüntüle
10. kez ban yedi heralde. O kısım şimdi doğru olmayabilir. Revizyonda Great Wall öbür şeylerle düzeltmiştir muhtemelen. 5VSB hattının OCP'si de yüksek. Normalde %150 civarı olması lazım onun.

10klik PSUya (Asus Rog) 1 adet 16 pin pcie kablo mu koymuslar, benim icin bastan elendi. PSUnun soket destegi malzeme kalitesi kadar onemli

Bu arada MSI'in yeni PSUsunu Techpowerup incelemis. Bazi yonleri (230V verimliligi daha dusukmus) hosuma gitmedi. Bir de burdaya gelince fiyati ne olacak bakalim.

Ucuz olacağını pek sanmam. Önceki seri bile 30.000 altını görmedi heralde.

SAMA'nın modelleri Türkiye'ye gelmiş. Onlara 2 tane 12x6 çıkışı var.

ENERMAX Platimax DF II modeliyle aynı platform. Daha sessiz hali.

Geri