Yaklaşık 2 3 yıldır turknet kullanıyorum bir kere türknet kaynaklı sıkıntı yasamadım problem olsa bile türktelekom çözüyor zaten ama yinede çevrende kullanan varsa sorabilirsinŞu anda superonline 25mbps internet kullanıyorum benim olduğum bölgede türknet 86 mbps destekliyor ayda 950 tl ama yıllık ödersem 3000 tl daha ucuza geliyor ayda 700 tl civarına geliyor kullanan arkadaşlar yardımcı olurmsunuz
hangi öperatörü kullanıyorsun peki dostumTürknet kullanmayınız lütfen, REZİLLER. Netspeed gıbır falan daha iyi.
hocam ben ilk sabit turknetle başlattım hala da kullanıyorum. siz müşteri hizmetlerine 4 dk geç bağlandınız diye karalamaya gerek yok. çevresinde kullanıp memnun olmayan varsa daha sağlıklı olur. arkadaşımızı yanlış yönlendirmeyelimTürknet kullanmayınız lütfen, REZİLLER. Netspeed gıbır falan daha iyi.
Türk Telekom ve memnunum. Türknet sağ olsun geçtiğimiz kış ayında en çok para basacağım ve kazanacağım süreçte kesintilerinin yani dışında yüksek gecikme problemleri ile beni mağdur etti. Dönüşleri falan hep ertelediler. O yüzden kimi gördüysem TURKNET dışında tüm operatörleri kullanın diyorum. Bugün banka hesabımda 1 tane daha sıfırın eksik olma sebebi bu MAHLUKATLARDIR.hangi öperatörü kullanıyorsun peki dostum
Olay müşteri hizmetleri değil. Durumu izah ettim zaten. Memnun olmayıp, kötü tecrübelerimi paylaşmam karalama olmaması gerekiyor. Herkesin rızkını kazandığı alanlar farklı. Benimkisi tamamen internet. Sevgiler <3hocam ben ilk sabit turknetle başlattım hala da kullanıyorum. siz müşteri hizmetlerine 4 dk geç bağlandınız diye karalamaya gerek yok. çevresinde kullanıp memnun olmayan varsa daha sağlıklı olur. arkadaşımızı yanlış yönlendirmeyelim
hangi şehirde ikhamet ediyorsun ayıptır sorması dostumTürk Telekom ve memnunum. Türknet sağ olsun geçtiğimiz kış ayında en çok para basacağım ve kazanacağım süreçte kesintilerinin yani dışında yüksek gecikme problemleri ile beni mağdur etti. Dönüşleri falan hep ertelediler. O yüzden kimi gördüysem TURKNET dışında tüm operatörleri kullanın diyorum. Bugün banka hesabımda 1 tane daha sıfırın eksik olma sebebi bu MAHLUKATLARDIR.
İstanbul- Avrupa Yakasıhangi şehirde ikhamet ediyorsun ayıptır sorması dostum
Hocam eğer bölgenizde türkcel fiber varsa onada bakın derim çünkü tuknet kendi altyapısı yoksa türktelekom altyapısından vs. Veriyorsa genelde bir çok sorun oluyor turkmet anlık en çok deop giren iss olabilir başka altyapılar üzerinden hizmet sunduuğundaŞu anda superonline 25mbps internet kullanıyorum benim olduğum bölgede türknet 86 mbps destekliyor ayda 950 tl ama yıllık ödersem 3000 tl daha ucuza geliyor ayda 700 tl civarına geliyor kullanan arkadaşlar yardımcı olurmsunuz
ben adanada yaşıyorum ve adananın çoğunluğu bildiğim kadarıyla türktelekomun altyapısını kullanıyorHocam eğer bölgenizde türkcel fiber varsa onada bakın derim çünkü tuknet kendi altyapısı yoksa türktelekom altyapısından vs. Veriyorsa genelde bir çok sorun oluyor turkmet anlık en çok deop giren iss olabilir başka altyapılar üzerinden hizmet sunduuğunda
müşteri hizmetlerini lafın gelişi söyledimTürk Telekom ve memnunum. Türknet sağ olsun geçtiğimiz kış ayında en çok para basacağım ve kazanacağım süreçte kesintilerinin yani dışında yüksek gecikme problemleri ile beni mağdur etti. Dönüşleri falan hep ertelediler. O yüzden kimi gördüysem TURKNET dışında tüm operatörleri kullanın diyorum. Bugün banka hesabımda 1 tane daha sıfırın eksik olma sebebi bu MAHLUKATLARDIR.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olay müşteri hizmetleri değil. Durumu izah ettim zaten. Memnun olmayıp, kötü tecrübelerimi paylaşmam karalama olmaması gerekiyor. Herkesin rızkını kazandığı alanlar farklı. Benimkisi tamamen internet. Sevgiler <3