RTX 5080 Alırken Hangi Modeli Almalıyım

Zotac'ların fanlarının yağı 1 yıl sonra kuruyormuş. Youtuber 'Aktör Abi' "1 yıllık zotac deneyimim videosunda anlatıyordu.

yani aslında minimal farklar var değerlerde ama teknik olarak büyük mü acaba
O fiyat farkını vermeye değip değmeyeceği bence senin cebine bağlı ancak ben top model olmadığı sürece en ucuza en düzgün kartı alma tarafındayım. Diğer markaların modelleri de fena değil yani öyle 80 90 derece olacak kartlar yok zaten. Bütçene uygun olanı ve tipini beğendiğin bir kartı bulup alman daha mantıklı. Sonuçta hepsi standart çiple geliyor özel modeller değiller. Geriye kalan şey piyango.

Zotac'ların fanlarının yağı 1 yıl sonra kuruyormuş. Youtuber 'Aktör Abi' "1 yıllık zotac deneyimim videosunda anlatıyordu.
ozaman tuf tan devam ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

acaba indirim vs gelir mi ilerleyen zamanlarda yada kasımda büyük indirimler oluyormuş

O kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.
Sırf polemiğe girmemek için cevap yazmadım, TUF serisi RTX 4000 ve 5000 lerde çok başarılı, fiyattına göre kötü önermiyorum dese anlayacağım da dandik demesi gülünç.

O fiyat farkını vermeye değip değmeyeceği bence senin cebine bağlı ancak ben top model olmadığı sürece en ucuza en düzgün kartı alma tarafındayım. Diğer markaların modelleri de fena değil yani öyle 80 90 derece olacak kartlar yok zaten. Bütçene uygun olanı ve tipini beğendiğin bir kartı bulup alman daha mantıklı. Sonuçta hepsi standart çiple geliyor özel modeller değiller. Geriye kalan şey piyango.
biraz daha fazla verip tuf alıcam ya kral zaten uzun zaman sonra pc toplicam kalitelisi olsun

bence bunu direkt alıp geçebilirsin, bilinen bir sorunu yok. vapor chamber var. 3 slot kalınlığı var ve yanlış hatırlamıyorsam 7 bakır borulu. her türlü iyi yani. daha düşer mi fiyat bilmiyorum.

Sırf polemiğe girmemek için cevap yazmadım, TUF serisi RTX 4000 ve 5000 lerde çok başarılı, fiyattına göre kötü önermiyorum dese anlayacağım da dandik demesi gülünç.
Bi tane videoda bir yanan tuf görüp hepsi kötü olur kafasında millet, o öyledir demiyorum ama insanların artık bu kadar hazırcı olması çok sinir bozucu.

biraz daha fazla verip tuf alıcam ya kral zaten uzun zaman sonra pc toplicam kalitelisi olsun
Ho şimdiden o zaman güle güle kullan.

bence bunu direkt alıp geçebilirsin, bilinen bir sorunu yok. vapor chamber var. 3 slot kalınlığı var ve yanlış hatırlamıyorsam 7 bakır borulu. her türlü iyi yani. daha düşer mi fiyat bilmiyorum.
tavsiye için teşekkür ederim tuf istiyorum kral ya ama fiyat konusunda haklısın

bilgi için eyw

tavsiye için teşekkür ederim tuf istiyorum kral ya ama fiyat konusunda haklısın

bilgi için eyw
dostum almak istediğin modeli belirlemişsin, konu açmana gerek yoktu bence :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,864
Üyeler
199,946
Son üye
abajur

Geri