🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

Çok konu dışı şey yazmışsın fazla uzatmayacagım demek istedigimi net anlaman için.

Sadece Google' yaz 'Yeni aldıgım monitör gözlerimi yoruyor+tecn*pat bunu enter'la. Çıkan tüm konular IPS'e ait. Redditte aynı şekilde yine çogunluk olarak IPS var. Konu içerikleri ise yeni aldıgım monitör gözlerimi yoruyor, kuruluk ve batma yapıyor. Va panelde de elbet sorun yaşayan var ama onlar ghosting kaynaklı. Benim bahsettigim şey ise ortada bir IPS panel monitör var ve bu monitörde ghosting yok, ıps glow kabul edilir seviyede sonuç göz kurulugu, gözlerde batma ve yanma. Uzun süreli kullanım yapamıyorsun. Fixlemek isteyenler bir sürü şey denemiş senin dalga geçtigin kısım mavi ışık ayarı yapmak ben yapın demedim çözüm demedim ama insanlar denemiş sonuç 0. Ve özel mavi ışık engelleyici gözlük satın alıp yine denemişler yine çözüm olmamış.

Ben neden böyle bir yorum yaptım? Konuda kod yazacak forumdan başka bir arkadaş monitör hakkında sormuş. Onun için 'muamma' diyerek IPS hakkında yorum yapmıştım. Çünkü gerçekten muamma, IPS şikayet eden bir çok konu var redditte ama kesin kanıtlanmış bir şey yok. Mesela senin engin bilgilerinle bahsettigin özelliklere sahip IPS monitör alıp hala daha göz kurulugu ve göz yorgunlugu yaşayan insanlar var forumlarda :D
Hiç sana vaktimi israf edemeyeceğim. Bildiğin şekil devam et, duvara konuşsam daha iyi olurdu. Fanboysun belliki, mesajlarındada bir üstten konuşma yok engin bilgilerinle yok böyle yok şöyle laf aralarında iğnelemeler yapıyorsun en haklı sensin dahada cevapla atıp rahatsız etme beni, dönmeyeceğim.

Son düzenleme:
Arkadaşa 12-13 liraya hikayeli oyun ve arada moba oynayacağı monitor bakıyorum, alalım mı? Herkes başka bi' şey demiş.

Konu çarşamba günü açılmış. Peki monitörlerden alıp kullanıcı incelemesi ya da yorum yapan var mı? Boşuna 11 sayfa sidik yarışı okumayalım.
Ben 27P3A Pro aldım yarın teslim edilecek.. G64'ü ise arkadaşım aldı onunda çarşamba teslim edilecek taşra bölgesinde olduğumuz için geç geliyor birde Horoz Lojistik firmasına vermişler kargoyu o yüzden beklemedeyiz.

Ürünü Alıp Kıllanan Var Mı ?

a green frog with a red scarf around its mouth is looking at the camera .

TCL marka 27C2A Pro model 32000 tl gözüküyor. oled almak istemeyen biri bunu alsın mı? mesela 25-27 bandına inerse yapıştıralım mı?

Diğer taraftan AOC marka U27G4XM modeli var. aynı özelliklerde hemen hemen. İkisinin farkı çok mu? Biri diğerine tercih edilir mi?

TCL marka 27C2A Pro model 32000 tl gözüküyor. oled almak istemeyen biri bunu alsın mı? mesela 25-27 bandına inerse yapıştıralım mı?

Diğer taraftan AOC marka U27G4XM modeli var. aynı özelliklerde hemen hemen. İkisinin farkı çok mu? Biri diğerine tercih edilir mi?
TCL daha üst seviye. Karartma bölgesi aşırı yüksek, hdr parlaklığı daha iyi, type-c 90w girişi de var. Muhtemeln renk gamutu falanda daha iyidir. Tcl optimizasyonu da daha iyi yapar yüksek ihtimal. Tcl alırdım ama IPS glow için atw polarizer vs koymadılarsa sıkıntı biraz. Aoc koymadı da tcl bilmiyorum.
16000.webp
15957.webp
15956.webp

Geri