GÜNEY01
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Çektiler hemen hocam@flyingatm depo nitro 9070xt geldi
Çektiler hemen hocam@flyingatm depo nitro 9070xt geldi
Rahat 5,6dk stokta kaldı hocam da güzel fiyattı zam haberlerinden sonraÇektiler hemen hocam
Gece vardiyasından çıktım servisten inerken gördüm lan hop derken kendime gelmeden bittiRahat 5,6dk stokta kaldı hocam da güzel fiyattı zam haberlerinden sonra![]()
Ben Sapphire Pulse aldım 3 gün önce. Kutusu biraz kötü durumdaydı bant vs yapıştırmışlar. Onun dışında kartın koruyucu jiletinleri sökülmüş ve içinden çıkan tutucu poşetinden çıkarılmıştı. Üründe herhangi bir kozmetik sorun vs yoktu. Taktım test ettim. Şuan -75mv -%20pl 2750mem oc ile kullanıyorum.Depodan 9070xt alınır mı ?
Ürünün faturasında amazon depo , ikinci el olduğunu belirtir bir bilgi var mı?Bir de urunu MSIa kaydettim, 12 2028 tarihine kadar garantisi gorunuyor. Amazon depo urunlerine 1 yil verse de kartta sorun cikarsa MSIdan garanti isletemiyor muyuz acaba? deneyimleyen var mi?
Evet yazıyor. İkinci ellere minimum 1 yıl garanti deniyormuş yasada amazonda onu veriyor.Ürünün faturasında amazon depo , ikinci el olduğunu belirtir bir bilgi var mı?
Evet benim faturada da yaziyor, durum: ikinci el olarak.. Bakalim ihtiyac olmaz insallah ama MSI da destek cikar herhalde.Ürünün faturasında amazon depo , ikinci el olduğunu belirtir bir bilgi var mı?
O zaman distrübütör firma fatura isterse asla verme , faturamı kaybettim vs seri nodan bakarlar ve Türkiyeye o kartın giriş tarihini referans alarak 2 yıl belirleyebilirler. Tabi kart zaten 1 yıldır Türkiyeye giriş yapmışsa yine geriye 1 yılı kalır. Fatura gösteremeyeceğin için biraz sıkıntı olacak. Şans faktörü belirleyici olurEvet yazıyor. İkinci ellere minimum 1 yıl garanti deniyormuş yasada amazonda onu veriyor.
Kart zaten sff özelliksiz olduğu için sıfır asrock challenger veya ikinci el alacağım hocam. Hayırlısı artık.O zaman distrübütör firma fatura isterse asla verme , faturamı kaybettim vs seri nodan bakarlar ve Türkiyeye o kartın giriş tarihini referans alarak 2 yıl belirleyebilirler. Tabi kart zaten 1 yıldır Türkiyeye giriş yapmışsa yine geriye 1 yılı kalır. Fatura gösteremeyeceğin için biraz sıkıntı olacak. Şans faktörü belirleyici olur