En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

nfs underground 2 ⭐

Çok var be say say bitmez ama rdr2 diyebilirim single mod değil online modu hoşuma gidiyor

Lies Of P.

5080'le 9070xt ile 34 inç oled ekranda, yüksek ayarlarda, oyuncu klavyesi, oyucu mausumla, gamepadimle nice 2A'lar 3A'lar oynadım yine de 17inç LSD ekranda 2gb ekran kartımla anadan-babadan gizli saklı ya da okulu asıp internet kafelerde arkadaşlarımla oynadığım KNİGHT ONLİNE'nın keyfini hiçbirinden alamadım. Lise zamanlarımdan beridir (yaklaşık 21 yıldır) girmiyorum ama gerçek bu.

Geçenlerde Steam serverlarına girecektim az kalsın ama oyunu özlediğimden değil o dönem beraber oynadığım arkadaşımın oynamaya devam ettiğini öğrendiğim için. Yeni Zellanda'ya gitti adam. Çoluk çocuğa karıştı orda ama hala Knight oynuyor. MMORPG böyle bişey.

Son düzenleme:
Usta aranızdan hiç mi Dark souls, Elden Ring, Final fantasy diyen olmadı be pü

Warframe diyeyim, 12 yıldır fln oynuyorum.

Ancak son 3-4 yılı düşününce Stalker 2 geliyor. Nedense orada NPC fln öldürebilmek ve questi birkaç şekilde bitirmek çok hoşuma gitti. Silah mekaniği ve grafik olarak da güzel olduğunu düşünüyorum. Canavarlar tarafı da çok iyi her ne kadar gerilim türü oyunları ve onların canavarlarını pek sevmesem de, o anlık panik/korku da güzel hissettirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Usta aranızdan hiç mi Dark souls, Elden Ring, Final fantasy diyen olmadı be pü
İlk ikisi okeyde, FF çok zor be aga. Hikayeleri hep siyah beyaz gibi, sinemasyonları çok iyi ama oyun biraz buggy, pek feedback yok bence. Kısacası biraz ağır da olsa anime oyunu - anime oyunlarından iyi olsa da. Birinin favorisi olması bence çok zor. Atıyorum taa 20 yıl önce fln oynuyordur sıra tabanlı oyunları fln oynamış o zaman fanatikliği var derim. Zaten sanırım 2 oyun hariç, her oyun kendi hikayesi var, o yüzden lore denilebilecek bir şey de yok. Hepsi aynı evrende fln geçiyor crossover fln oluyor ama eh işte.

Geri