Sensoyleyeter
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
kullandığın 3. parti uygulama var mı . riot desteğe yaz konuşmerhabalar oyun içindeyken ban yedim yediğim hatanın fotoğrafını ekliyorum hiç bir şekilde hile vs kullanmadım ne yapmam gerek yazdımcı olurmusunuz.
Hocam aynı şekil benim arkadaşta ban yedi ticket attığında açmışlardı denemekten zarar gelmez ticket açınmerhabalar oyun içindeyken ban yedim yediğim hatanın fotoğrafını ekliyorum hiç bir şekilde hile vs kullanmadım ne yapmam gerek yazdımcı olurmusunuz.
hocam açamıyorumki hay aksi ters giden bir şey oldu diyor açmıyor bilet ama kullanmadım hile arkadaşınız ne yazdı acaba.Hocam aynı şekil benim arkadaşta ban yedi ticket attığında açmışlardı denemekten zarar gelmez ticket açın
yokki betadan belli oynuyorum kullansam kullandım derim o kadar emek verdim para yatırdım rankım immo 3 ne yapmama gerek.kullandığın 3. parti uygulama var mı . riot desteğe yaz konuş
hatırlamıyorum hocam ne yazdığını ama haksız yere ban yedim tarzı bir şeyler yazdı öyle çok detaya girmedi diye hatırlıyorumhocam açamıyorumki hay aksi ters giden bir şey oldu diyor açmıyor bilet ama kullanmadım hile arkadaşınız ne yazdı acaba.
hocam ne yazdınız acaba yardımcı olurmusunuzben de haksız yere yemiştim hesabı incelemeye aldılar sonrasında banı açtılar ticket at şansını dene
Ben ban yiyince habire botlar cevap veriyordu incelemeleri için görsel atıyom saçma cevaplar alıyordum en son dedim bu son ticket atışım aptl botlarınız cevap verecekse direkt kapatın dedim cevap vermeden kapattılarBan yedikten sonra , riot seni insan gibi görmüyor Türkiye'deki valorant destek sistemi yok gibi bir şey .
ne yazdınızTicket at itirazda bulun belki açarlar ben hesabımı açtırdım hileden ban yemişti hile de kullanılmıştı hesapta lolde de perma yemiştim 1 taşla 2 kuş hem lol hem valo açıldı![]()