Ryzen 9 9950x3d RTX 5080 Sistem Tavsiye

@3uncubayezit hocam linkteki modele ne diyorsunuz ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psuyu nzxt c1000 olarak sipariş geçtim hocam az önce valla çok cazip geldi
Nzxt nin yeni versiyonu değil mi? Eski versiyonu sıkıntılıydı çünkü @yusuf7878

Anakart olrak benim attığımı mı tercih ettiniz hocam?

aorus master x870e seçtim
Benim attığım anakart oydu galiba.

Hocam güzel bir anakartttır sağlamdır yani

Msi tercih etmeyin bios kısmı çok iyi değil. Asus ve gigabyte anakart tarafında daha sağlam olduğunu söyleyebilirim.

Nzxt nin yeni versiyonu değil mi? Eski versiyonu sıkıntılıydı çünkü @yusuf7878

Anakart olrak benim attığımı mı tercih ettiniz hocam?

Buysa alınan ürün alınmasın. Şu daha mantıklı illaki çok sessiz ürün isteniyorsa;

Düz C böyle;

Benim attığım anakart oydu galiba.

Hocam güzel bir anakartttır sağlamdır yani

Msi tercih etmeyin bios kısmı çok iyi değil. Asus ve gigabyte anakart tarafında daha sağlam olduğunu söyleyebilirim.
anakartı geçtim yanında da psu geçtim fakat şuan psu da arada kaldım

Buysa alınan ürün alınmasın. Şu daha mantıklı illaki çok sessiz ürün isteniyorsa;

Düz C böyle;

hocam sessizlik takıntım var diye bunu seçim yapmadım gezerken indirimi olduğunu ve daha önceki indiriminde baya bir arkadaşın satın almış olduğunu gördüm diye geçtim şuan iptal et diyorsunuz iptal edeyim o zaman ?

anakartı geçtim yanında da psu geçtim fakat şuan psu da arada kaldım

hocam sessizlik takıntım var diye bunu seçim yapmadım gezerken indirimi olduğunu ve daha önceki indiriminde baya bir arkadaşın satın almış olduğunu gördüm diye geçtim şuan iptal et diyorsunuz iptal edeyim o zaman ?
Edin gitsin. O fiyata daha iyi modeller var.

öneri istesem hocam 6-10 bandı için bu sisteme

1788252877563.webp
acelemilik gazabına uğradık sanırım :/

Düz C böyle;

Attığınız Gigabyte PSU nun üreticisi Xiamen Castec diye bir firma, 2007'de kurulmuş, Çin malı kötüdür demiyorum ama bilgisayarımı emanet edeceğim PSU'nun Japon veya Tayvan bileşenlerinden oluşmasını tercih ederim.

1788253008418.webp

öneri istesem hocam 6-10 bandı için bu sisteme

Alıntıyı görüntüleacelemilik gazabına uğradık sanırım :/
Yukarıda atığım modeller iyi.

Attığınız Gigabyte PSU nun üreticisi Xiamen Castec diye bir firma, 2007'de kurulmuş, Çin malı kötüdür demiyorum ama bilgisayarımı emanet edeceğim PSU'nun Japon veya Tayvan bileşenlerinden oluşmasını tercih ederim.

Alıntıyı görüntüle
Üreticinin çok bir anlamı gerçekten yok. Örneğin CWT çok muhteşem diyoruz ama en çok coil whine çıkan üniteler ne hikmetse onlarda oluyor. Bir de high end ürünlerinde çıkıyor bunlar. MSI MPG A-GS serisi, NZXT C 2023 serisi falan dehşet CW çıkan modeller. Önemli olan yapı kalitesi ve üretim kalitesi.

Yukarıda atığım modeller iyi.

Üreticinin bir anlamı gerçekten yok. Örneğin CWT çok muhteşem diyoruz ama en çok coil whine çıkan üniteler ne hikmetse onlarda oluyor. Bir de high end ürünlerinde çıkıyor bunlar. MSI MPG A-GS serisi, NZXT C 2023 serisi falan dehşet CW çıkan modeller.
O yüzden üretici hakkında önyargım yok (görselde de onu belirtiyor zaten) ama bileşenler konusunda bir belirsizlik var diyorum ama eğer diyorsanız, kapasitörleri iyidir vs o zaman arkadaş alsın. Ha 9k ya çıkıyorsa bence bunu rengine bakmadan almalı. Nasılsa kasa içinde kalacak ve görünmeyecek.

O yüzden üretici hakkında önyargım yok (görselde de onu belirtiyor zaten) ama bileşenler konusunda bir belirsizlik var diyorum ama eğer diyorsanız, kapasitörleri iyidir vs o zaman arkadaş alsın. Ha 9k ya çıkıyorsa bence bunu rengine bakmadan almalı. Nasılsa kasa içinde kalacak ve görünmeyecek.
hocam görünmeyeceği kesinse bu modele bakabilirim kesinlikle psu görünmeeyecek fakat kablolar ?

hocam görünmeyeceği kesinse bu modele bakabilirim kesinlikle psu görünmeeyecek fakat kablolar ?
Kasaya bağlı ancak kablolar beyazdır muhtemelen.

Amazon üzerinden bakıyorum sürekli taksit seçenekleri başka yerlerde kısıtlı olduğu için seçenekleriniz de kısıtlanıyor bir tık.

Amazon üzerinden bakıyorum sürekli taksit seçenekleri başka yerlerde kısıtlı olduğu için seçenekleriniz de kısıtlanıyor bir tık.
hocam asus modeli 10bin üzeri olduğu için bir de 9 taksit oluyor ah ah keşke siyah olsaydı kasa seçimim ya v11 vision olur ya da msi'ın 7.5k aynı benszer modeli vardı bir tane o olabilir

idefixte vs de 6 taksit var hocam sadece satıcıya bakmak gerkeiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR
Geri