Hikayeli oyun tercih ediyosan dlls kullanıcısı isen 5060 değilsen 9060xt çok daha mantıklıhangisi daha iyi bir anakart nvdiada dlls özelliği var ama amdede saf güç
İkisi de anakart değilhangisi daha iyi bir anakart
9060xt kralhangisi daha iyi bir anakart nvdiada dlls özelliği var ama amdede saf güç
Bu kıyaslamada saf güç olarak da Nvidia önde teknoloji olarak da Nvidia önde. Burada dikkate alman gereken asıl şey 8GB VRAM sana yetiyor mu yoksa 16GB olması mı lazım?hangisi daha iyi bir anakart nvdiada dlls özelliği var ama amdede saf güç
5070 seç sen.bende 60 65 bandında sistem toplayacağım cs lol valo fivem (gelecekte gta 6) sadece bu 4ünü oynayacağım ve hangisini seçeceğim konusunda kararsızım sıfır toplamak istiyorum
kafa kafaya olm kartlar ne diyonBu kıyaslamada saf güç olarak da Nvidia önde teknoloji olarak da Nvidia önde. Burada dikkate alman gereken asıl şey 8GB VRAM sana yetiyor mu yoksa 16GB olması mı lazım?
Mesela ben 2K Ultra ayarlarda oyun oynamak istiyorum veya 4K oynamak istiyorum dersen 8GB kartla güncel bir oyunda o ayarlara çektiğin an oyun oynanmaz hale gelir. 1080P de doğru ayarları yaparsan ise hiçbir sorun olmadan 8GB ile de oyununu oynarsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070 seç sen.