Pro 60 fps kesin degil gta dabende ikiside yok ama cafe den tecrübelerimi söyleyim. eski oyunlar için farketmiyor iki cihazda aynı performans da iş görür ama yeni oyunlar ve yüksek fps istiyorsan pro şart. tabi gta 6 için de kesinlikle pro modeli olmalı. 60fps altı oyun oynanmamalı.
Bence değmez çok pahalı, fiyat farkına değecek bir performans artışı olacağını da düşünmüyorum. PC yoksa ona yönelmek daha mantıklı o paraya PS5 Pro almaktansa. PS5 ve pro ilk çıktığı sıralar bile grafik ve performans açısından o dönemin oyunlarında PC ye kıyasla belirgin farklar vardı. Bana göre elinizde hazır PS5 varken onunla oyunu ilk günden deneyimlemek isterseniz deneyimleyin sonra PC olursa akarsınız zaten.şu an slim kullanıyorum. aradaki farkı verip proya geçmeye değer mi sizce ? belirgin farklılıklar var mı ? ve tabi gta6'da nasıl bir avantaj olur ?
Bence pek farkları yok, zaten hiçbir zaman öyle devasa bir fark olmadı yani desteklenen oyunları biraz daha iyi grafik ayarlarıyla oynatıyor işte.şu an slim kullanıyorum. aradaki farkı verip proya geçmeye değer mi sizce ? belirgin farklılıklar var mı ? ve tabi gta6'da nasıl bir avantaj olur ?
genel olarak dedim ama normal den iyi olacağı kesin.Pro 60 fps kesin degil gta da