En ucuz ve en iyi kart şu an. 9070XT'yi ne övdüm ne gömdüm şimdiye kadar. Kullanıcısıyım artık, alıp iade etmiş birisi olarak; 6950XT'yi tercih ederim.
Valla Nitro+ Vapor-X sürümünü aldım güvenlik bantlı, daha önce hiç bu kadar geniş oh çekmedim. 2. el 9070xt'yi aldıgım adama iade edene kadar akla karayı seçtim çünkü
Bizde Ortamda Var yine valorant falan atıyoz Ama herkes herzaman müsait deil
Liar bar filan sarıyo
Ama eski cs 1.5 Hevesi filan yok be
4-5 Sene önce yenilikçi fikirler oyunlar vardı pandemi filan o zaman almıştık sarıyodu yine
Ama şimdi öyle deil be
Valla 1 sene filan bekleyip satcam sistemi muhtemelen Alırım bitane 30k ya laptop Öyle
Şimdi satmamamın sebebi de altın fiyatları düştü
Bide daha zamlar devam eder kaarına satal
Bizde Ortamda Var yine valorant falan atıyoz Ama herkes herzaman müsait deil
Liar bar filan sarıyo
Ama eski cs 1.5 Hevesi filan yok be
4-5 Sene önce yenilikçi fikirler oyunlar vardı pandemi filan o zaman almıştık sarıyodu yine
Ama şimdi öyle deil be
Valla 1 sene filan bekleyip satcam sistemi muhtemelen Alırım bitane 30k ya laptop Öyle
Şimdi satmamamın sebebi de altın fiyatları düştü
Bide daha zamlar devam eder kaarına satal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En sonunda Satcam sistemi
Alıcam Bitane laptop böyle 3060 filan
Ztn oynayacağımızı oynamışız bişey gelirse ps5 den oynarız tatmin ediyo ztn
Onun dışında alıcam laptopu Yağmurlu bi gün camın kenarında Uzanıp Aççan Müge anlı Yada Elreann Ruhi çenet filan
Ztn bu 3 kişiyi izlerken zevk alıyon
Tam olarak bu yüzden ekran kartını upgrade edemiyorum ben de. Tutacak %20 performans verecek (bendeki 6900 xt). Hissedebilecek miyim hayır, o kadar fps'e ihtiyacım var mı hayır.
Oynadığım tek bir oyun Nvidia ile daha uyumlu çalışıyor, onu da şu an oynamıyorum. Sırf oynarsam diye 5070 ti veya 4080 S'ye geçmek de mantıksız geliyor. Her gün bugün yeni ekran kartı alıyorum diyip sonra gerek yok diye kendimi sakinleştirerek geçiriyorum günümü.
Yalnız Amd'ye gene çok minnettarım öyle canavar bir ekran kartı yapmışlar ki üstüne çıkmak için performans + teknoloji bir araya gelince bile yetersiz kalıyor.
Üst düzeye ihtiyac yok ekran kartına
Her oyunu akıcı kaldırır ztn bu kartlar
Hikayeli oyunlarda azalsa diyelim ki Hikayeli hemen hemen çoğu oyunda amd fg destekliyo açar oynarsın ekstra +30-50 fps ordan desek dlss den de +20 30 bal gibi
Üst düzeye ihtiyac yok ekran kartına
Her oyunu akıcı kaldırır ztn bu kartlar
Hikayeli oyunlarda azalsa diyelim ki Hikayeli hemen hemen çoğu oyunda amd fg destekliyo açar oynarsın ekstra +30-50 fps ordan desek dlss den de +20 30 bal gibi