Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

Hocam benim tarih üzeri az çok bilgim yine kaldı benim kızı kendime çekmemdeni en büyük etken eskiden özgüveni şahlara kaldırmam 12-13 yaşında tarih bilen Türkçü bilişimden anlayan sanal ortamdan anlayan biri olarak zaten ilah gibiydim tip ve fizikte çakılmasam bugün bambaşka biryerdeydim hayatmı zordu umrumda olmazdı bugün iri kemik ve iyi tipte olsaydımda günde 10 saat 12 saat çalışsaydım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var hocam her kızı aynı kefeye koyamayız
Kardeşim hacim kazanmak istiyorsan hayvan gibi yiyip spor yapacaksın 2. Bir secenek yok. Fizik ne tipleri topluyor sen rahatta kal. Ha kısa sürer diye umut verememe ama bir süre sonra cidden kendini mükkemmel hissedeceksin. Herkesin özgüven alanı farklıdır. Özgüvende çok iyi bir şey değil aslında.

Ben cocuklukta çıraklığa girdiğim o an'a lanet ediyorum uykum bitti beslenmem bitti kamburluk oldu potansiyelim birde orda kapandı

Ben cocuklukta çıraklığa girdiğim o an'a lanet ediyorum uykum bitti beslenmem bitti kamburluk oldu potansiyelim birde orda kapandı
Klasik genc adam triplerindesin. Kamburluk ve fiziginden hoslanmıyorsan geniş bol giyineceksin. Şort t shirt üstü önü açık gömlek vs en azından fizigini toplayana kadar sana özgüven verir. Dar ve fit kıyafetlerden uzak dur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

doğrudan uzatmaz yardımcı olabilir belki anca boyun %90'ı falan genetik kalan kısmın büyük çoğunluğu beslenme.
Beslenme de etki edebilir benim küçükken inek sütüne alerjim vardı dondurmamı çikolatamı bile keçi sütünden yapıyorlardı. Onun etkisi olduguna inanıyorum

Elin ayağın tutuyorsa, tuvaletini kendin halledebiliyorsan dert etme dostum. Bir pıhtı ile ne herkuller felç kalir bi bilsen.

Yine sırf kızlara iyi görünmek için kendini yiyip bitiren bir erkek ve onlara saçma sapan tabiatler veren diğer kız budalası erkekler.
Sorun hiçbir zaman kızlara güzel görünmek olmamalı
Sorun hiçbir zaman kız düşürmek için kariyer yapmak olmamalı
Ağzın laf yapcak falan bu zırvalarla uğraşmamalısın.
Her şeyi kendin için yapmalısın.
Diğer ve bu konunun altındaki bazı kız budalası erkekler gibi kız için kariyer kız için para kız için spor kız için ağızı laf yapan olmamalısın.
Yazacak şeyler varda neyse

Yine sırf kızlara iyi görünmek için kendini yiyip bitiren bir erkek ve onlara saçma sapan tabiatler veren diğer kız budalası erkekler.
Sorun hiçbir zaman kızlara güzel görünmek olmamalı
Sorun hiçbir zaman kız düşürmek için kariyer yapmak olmamalı
Ağzın laf yapcak falan bu zırvalarla uğraşmamalısın.
Her şeyi kendin için yapmalısın.
Diğer ve bu konunun altındaki bazı kız budalası erkekler gibi kız için kariyer kız için para kız için spor kız için ağızı laf yapan olmamalısın.
Yazacak şeyler varda neyse
O kız benim hayat arkadaşım hocam ama hepsinden önce amacım kıza iyi görünmek değilki veya her kızı tek bir kefeye koymak sorun aynada gördüğüm elemanı yenebilmek sonuna kadar geliştirebilmek o zayıflıktan kurtulmak iyi olmak üst olmak içimdeki olabilmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,340
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri