mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,065
Bu kısımda söylediklerimle aynı şeyi söylüyorsun zaten videoyu izledim :d. Video kaydı alma/alamama durumu ekran kartının performansı ile ilgili bir durum değil amd'nin bu programla uğraşmamasından kaynaklanan bir durum. Yani yine dediğim gibi oyun performansını ilgilendiren bir durum değil, ekran kartı kullanım ergonomisini ilgilendiren bir durum (direkt kendi yazılımından işimi halledeyim diyemiyorsun). Öte yandan diğer yaşanan glitch ve kullanıcı sorunları da yine dediğim gibi spesifik sorunlar. Bu tür sorunlar nvidia kartlarda da yaşanıyor zaman zaman. Sadece "Yine dediğim gibi" amd'de daha fazla yaşanıyor nvidia'ya göre. Oyun optimizasyonları için de sadece otomatik ayarlamalar yok. Bu da ufak tefek bir sorun/pürüz. Diğer paragrafın her yerde duyduğum klasikleşmiş kopyala yapıştır bir paragraf olduğu için pek dikkate almıyorum. Ama sadece şunu söyleyim.Dostum öncelikle söylediğin hiçbir şey doğru değil videoyu izlediğin bile muamma. Videonun ilk 4 dakikasında yaşanan ve yıllardır çözülemeyen kayıt alma/kaydı bulamama/oyun performans optimizasyonu yapamama gibi konulardan bahsediliyor. Kalan dakikalar videonun yüzde 60ında kullanıcı yorumları, yaşanan teknik sorunlar, glitch sorunları ve daha fazlasından bahsediliyor.
hocam az ızleyın asıl konunun bıze gelen kısmı buradaBizden bahsetmiş.
hocam zaten o videolara sözüm yok var oylelerı ama kımse de emın olabılırsın cahil değilse o paraları ödemez zatenağır prim kasıyor gibi gelse de haklı olduğu konular var hocam adamın hakkını yeme 3060 sisteme 60 yazan bebelere video cekiyor adam sağolsun piyasaya yön vermeye çalışıyor