Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
İmkanlesss. Mouse açıkçası kağıt üzerindeki şeylere bakılarak alınmayacak tek ekipman olabilir. Kasa gıcırtı sorunu, pretravelling, sensör sapıtması, mouse pad seçmesi, encoder-switch durumları vs çok perişan ediyo insanı. Aaa 3950 aa 400mah diye alınamıyo maalesef. Örnekleri çok fazla atk f1, sora v2, beast x vs vs. Mouseda stabilite ve safe olma durumu çok çok daha önemli bence. 3950ile 3370 farkını neredeyse kimse farkedemez ama stabil olmayan mouseu da at çöpe.
hocam sensör farkı konusunda haklısınız ama en azından şuanlık gıcırtı sensör sapıtması tarzında sorunlar yaşamadım. İlerleyen zamanlarda göreceğiz artık sorun çıkarmaz umarım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş
bende 2 side vardı ham razer v3 pro hemde ajaz 159apex ve pro
proda ısınma vardı öyle hissetim.
razer çok iyi kayıyor ve tutuş olarak çok iyi yüksek ama 8 k yok ajazz çok alcak duruyor ve küçük buna göre.
razer şarj çok iyi gidiyor.
ajazz fena değil şarjda.
razer yağ gibi kayıyor ajazz kaymasını sevmedim hiç.
ajazz bant tarzı gelen yapıştırmaları takmadınmı çok basit plastik duruyor.
razer cok hafif.
ben 2 sinide pek beğenmedim ucuz aldım diye kullanıcam elimde kayboluyor razer güzel mouse ama şarj istasyonu dağ çekici en kötü ihtimal skaterz alıcam bu ajazz ve yada satıp 179 bulucam.
Ben de geçenki deathadder v3 ü aldım , kablolu 8k olan versiyon , dediğin gibi skatezleri yağ gibi akıyor malzeme kalitesi de normalde razerin mouselarını sevmem ama çok güzel geldi , apexle proyu dolaba attım deathadder v3ü kullanıyorum :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
hocam bence kayma sorunu skatez ile çok rahat giderilebilir o konuda haklısınız ben de beğenmedim şuanki kayma performansını ama ağırlık olarak aynı denilebilir plastik olarak aralarında bir fark hissetmedim bana mı öyle geliyor bilemedim ama v3 prodan geçtim hatta v3 pro da yan taraftan bastırınca apexe göre böyle daha bi içe göçecekmiş gibi hissetiriyordu kasa kalitesi olarakta pro modelinin içi aynı ağırlıkta ikisine göre de daha dolu gibi geldi böyle sanki daha bi engel var bastırdığımda daha yoğunmuş gibi hissetim. Ergo mousetan sonra bana göre de küçük mouselar daha güzelmiş kontrol etmek açısından bi rahat hissetttim apexe geçince.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiden bende de düz v2 vardı hocam 80 90 gram falandı galiba o mouse harbi ağır hissettiriyordu
Katılıyorum çoguna.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
V3 pro güzel de encoder diye bi kusuru var lavugun ; düzenli olarak 6-7 ayda bir bozuluyor xd ilk askimdir kendisi...
hocam ben o sorunları nedense hiç yaşamadım ya şansa mıdır hiç bilmiyorum ama ne v2 de ne de v3 pro da hiçbir sorun yaşamadım v2 yi 3 yıl boyunca kullanmış biriyim ne zaman forumlara baksam bu tarz işte 1 yıl sonra encoder sorunları ortaya çıkıyor tarzı yorumlar görüyordum garanti kapsamı altında olmaz mı böyle bir sorun ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
Ben de geçenki deathadder v3 ü aldım , kablolu 8k olan versiyon , dediğin gibi skatezleri yağ gibi akıyor malzeme kalitesi de normalde razerin mouselarını sevmem ama çok güzel geldi , apexle proyu dolaba attım deathadder v3ü kullanıyorum :D
DAV3 çok güzel mouse skatezleri falan dediğin gibi yağ gibi akıyo. AMA bir kusuru var scroll 6-7ayda bir gidiyo, bende dav3 pro vardı 3kere değişim oldu sonuncuda yeter diyip sora v2ye geçtim. Onda gıcırdama vardı köpek gibi gpx2 alıp kafam rahat takıldım xd viper v3 pronun olması gereken fiyata gelmesini beklerken ömrüm çürüdü ama. Farklı bi şeyler arıyosanız fena tatlı mouse;
Klavyesi de var bunların içim gidiyo xd

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Katılıyorum çoguna.
hatta hocam bu testin adı nedir bilmiyorum ama 2 parmağınızı sol ya da sağ click üzerine koyun bir sol bir sağ bastırın apex, proya göre daha fazla sallanırken seste çıkarıyor ama pro modelinde nerdeyse tık yok ses hiç yok benim için sorun değil ama bu olayın adı nedir hocam siz biliyor musunuz @freygasm ?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
V3 pro hafif 60g. 47-48üstü boş pazarlama stratejisi zaten. Gıcırdama sorunları, düşük batarya, post-pre travelling doğuruyor doğal olarak çok fazla ve kas hafızasını ciddi anlamda yok ediyo.

Ahshsjsjdjfj ben iki gün kullandım yeni eve geçince koleksiyona koycam bunu. Benim main klavyede knobda medya durdurma devam ettirme vs yapabiliyorum qmk var bunun tuş atamaları çok gariban geliyo xd
😭😭😭İstediğim side printed keycapslerle uyumlu değil bunlar ya :(
20241115_162047.jpg

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş
DAV3 çok güzel mouse skatezleri falan dediğin gibi yağ gibi akıyo. AMA bir kusuru var scroll 6-7ayda bir gidiyo, bende dav3 pro vardı 3kere değişim oldu sonuncuda yeter diyip sora v2ye geçtim. Onda gıcırdama vardı köpek gibi gpx2 alıp kafam rahat takıldım xd viper v3 pronun olması gereken fiyata gelmesini beklerken ömrüm çürüdü ama. Farklı bi şeyler arıyosanız fena tatlı mouse;
Klavyesi de var bunların içim gidiyo xd
O kötüymüş işte deathadder v2de de aynı sorun vardı 10 yılda düzeltememişler , scroll giderse garantiden geldiği gibi satarım artık bakalım ne kadar götürecek

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
😭😭😭İstediğim side printed keycapslerle uyumlu değil bunlar ya :(Alıntıyı görüntüle
Hafif soluk gözükür muhtemelen:'

hatta hocam bu testin adı nedir bilmiyorum ama 2 parmağınızı sol ya da sağ click üzerine koyun bir sol bir sağ bastırın apex, proya göre daha fazla sallanırken seste çıkarıyor ama pro modelinde nerdeyse tık yok ses hiç yok benim için sorun değil ama bu olayın adı nedir hocam siz biliyor musunuz @freygasm ?
Button rattledır veya belki de post-pre travellingdir.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can
O kötüymüş işte deathadder v2de de aynı sorun vardı 10 yılda düzeltememişler , scroll giderse garantiden geldiği gibi satarım artık bakalım ne kadar götürecek
Benim de scroll bozuk DA V2 Pro'nun üstüne dongle algılamıyor mouse kablolu kullanıyorum. Razer bir daha almam o yüzden :D

Top Bottom