imZen
80+
Dahası
okumaktan içim dışıma çıktı zatenKonuya yazılan diğer mesajları okumanı öneririm
okumaktan içim dışıma çıktı zatenKonuya yazılan diğer mesajları okumanı öneririm
okumaktan içim dışıma çıktı zaten
Dostum maalesef size laf anlatılmaz buyrun google'da "Aula F75 sorun/bozuk/hata" gibi anahtar kelimeler ile arama yapın son 1 haftada insanların yaşadığı sorunlar bile cevabı vermek için yeterli. Bu sorunları Rampage Gamepower yaşasa "kronik, çöp" diyen insanlarsınız siz size laf mı anlatılır. AULA dediğin fason mal üreten Gamepower Rampage'ten en ufak farkı olmayan 1 dolarlık ürünlere bile etiket basan marka hangi kafayla bir ürün övüp diğerini kötülüyorsunuz inanılmazsınız. Size başarılar kendinizi kandırmaya devam.Ben hala Abdullah abinin cevabını bekliyorum.
Çünkü senin savunduğun markalarda fason kendi üretimlerini yapmıyorlar. Gamepower warlock aldım bozuldu. Rampage 600w güç kaynağı aldım bozuldu. Gamepower kulaklık aldım. Bozuldu hal böyle olunca insan ister istemez soğuyor. Ayrıca yukarıdaki arkadaş gayet güzel açıkladı. Bu klavyenin normalde yurt dışı fiyat 60 dolar ki bende zamanında 60 dolara alanlardanım ve 7 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım. Ha bu yaşanmayacak anlamına gelir mi gelmez ama bu fiyata satılmaya devam ettikçe benim gözümde de rakibi yok. Fason dediğiniz üründe epomaker ile iş birliği yapılmış ürün. Gamepowerde bin tl bandına böyle ürün karşımıza çıkarsın. Onu sevip sayalım.Dostum maalesef size laf anlatılmaz buyrun google'da "Aula F75 sorun/bozuk/hata" gibi anahtar kelimeler ile arama yapın son 1 haftada insanların yaşadığı sorunlar bile cevabı vermek için yeterli. Bu sorunları Rampage Gamepower yaşasa "kronik, çöp" diyen insanlarsınız siz size laf mı anlatılır. AULA dediğin fason mal üreten Gamepower Rampage'ten en ufak farkı olmayan 1 dolarlık ürünlere bile etiket basan marka hangi kafayla bir ürün övüp diğerini kötülüyorsunuz inanılmazsınız. Size başarılar kendinizi kandırmaya devam.
Geçenki Gamepower gasket pro x videosunun yorumlarında da Ajazz Ak820 PRO ve Aula F75 öneren kişilere de o incelediğin klavyenin yanından bile geçemez demiştin Abdullah Abi ama kendinde diyorsun Gamepower fason mal üretiyor diye ama kalite olarak o daha iyi diyorsun ve neden sorusuna çok fazla bi açıklama yapmıyorsun. Aralarındaki farkları açıklasan herkes bilgilenir aslında ve ona göre kıyaslama yaparlar. Herkes bilgiye açık zaten kimse öğrenmeyi reddetmek istemez diye düşünüyorum. Yakında sürpriz bir video gelecek demişsin umarım dediklerimle ilgilidir ve herkes bilgilenirDostum maalesef size laf anlatılmaz buyrun google'da "Aula F75 sorun/bozuk/hata" gibi anahtar kelimeler ile arama yapın son 1 haftada insanların yaşadığı sorunlar bile cevabı vermek için yeterli. Bu sorunları Rampage Gamepower yaşasa "kronik, çöp" diyen insanlarsınız siz size laf mı anlatılır. AULA dediğin fason mal üreten Gamepower Rampage'ten en ufak farkı olmayan 1 dolarlık ürünlere bile etiket basan marka hangi kafayla bir ürün övüp diğerini kötülüyorsunuz inanılmazsınız. Size başarılar kendinizi kandırmaya devam.
Abicim markanın ennnnnnnnn ucuz ölü ürününü alıp bıdı bıdı yapıyorsunuz Warlock bir kere bile videosunu yapmadım kötü ürün çünkü.Çünkü senin savunduğun markalarda fason kendi üretimlerini yapmıyorlar. Gamepower warlock aldım bozuldu.
Pardon da gamepower fiyatına asus ürün almak varken kim gamepower yüzüne bakar. Marka önce kendi imajını düzeltsin. Sende para aldığın markanın bıdı bıdısını o zaman yap güzel kardeşim. Aulanın switchleri bile 27 dolarken 2002den beri faliyet gösteren bir firmanın ürünüyken gelip burda bıdı bıdısını yaparım. Seninde üslübunu düzeltmeni tavsiye ederim. Burası forum yeri forum sahibisin ama forum kültüründen haber yok.Abicim markanın ennnnnnnnn ucuz ölü ürününü alıp bıdı bıdı yapıyorsunuz Warlock bir kere bile videosunu yapmadım kötü ürün çünkü.
Boş yapma dostum Asus Gasget klavye 10K TLPardon da gamepower fiyatına asus ürün almak varken
@Abdullah HacıgülGeçenki Gamepower gasket pro x videosunun yorumlarında da Ajazz Ak820 PRO ve Aula F75 öneren kişilere de o incelediğin klavyenin yanından bile geçemez demiştin Abdullah Abi ama kendinde diyorsun Gamepower fason mal üretiyor diye ama kalite olarak o daha iyi diyorsun ve neden sorusuna çok fazla bi açıklama yapmıyorsun. Aralarındaki farkları açıklasan herkes bilgilenir aslında ve ona göre kıyaslama yaparlar. Herkes bilgiye açık zaten kimse öğrenmeyi reddetmek istemez diye düşünüyorum. Yakında sürpriz bir video gelecek demişsin umarım dediklerimle ilgilidir ve herkes bilgilenir