bilgim yok maalesefkaça satılır ortalama onu merak ediyorum
bilgim yok maalesefkaça satılır ortalama onu merak ediyorum
1400den başlıyo 1400-1500e satılırkaça satılır ortalama onu merak ediyorum
kaça sattınız hocamBeklemiyom ki zaten sahibim 1 apex 1 pro var
1 apex sattim
sorun değil de pcni kastırır bi de pili daha hızlı biter gerek yok yani 2k kafi ki benim pc 2k bile kastırıyo warzone da ondan 1k kullanıyomhocam 8k hz değil de 2 varsa 2k veya 1k da kullanmayı düşünüyorum çünkü fazla hz sorun çıkarıyormuş galiba
evet 1k da kullanırımsorun değil de pcni kastırır bi de pili daha hızlı biter gerek yok yani 2k kafi ki benim pc 2k bile kastırıyo warzone da ondan 1k kullanıyom
Apex ilk geldiğinde gıcırdama yoktu ama son 3 4 gündür gıcırdama var ve sol clickte olduğu için rahatsız ediyor eski mouse'um sağlam olsa satardım bunugıcırdama sorunu gün geçtikçe azalıyor hocam azalmazsa da internette bazı modlar mevcut kağıt bant ya da yağlamak gibi ama bence biraz süre verin
kanka benim turuncuda vardı gıcırdama hiç çekilmiyor 10tllik mouse hissi veriyor allahtan siyahta yokApex ilk geldiğinde gıcırdama yoktu ama son 3 4 gündür gıcırdama var ve sol clickte olduğu için rahatsız ediyor eski mouse'um sağlam olsa satardım bunu
gittikçe artıyor mu gıcırdamasıApex ilk geldiğinde gıcırdama yoktu ama son 3 4 gündür gıcırdama var ve sol clickte olduğu için rahatsız ediyor eski mouse'um sağlam olsa satardım bunu
kanka çok dandik hissettiriyorgittikçe artıyor mu gıcırdaması
bende ise taş gibi hocam kasada ya da clicklerde gıcırdama yok peki nasıl bir gıcırdama açılı bastırınca mı yoksa normal tıklarken bile oluyor mu ?Apex ilk geldiğinde gıcırdama yoktu ama son 3 4 gündür gıcırdama var ve sol clickte olduğu için rahatsız ediyor eski mouse'um sağlam olsa satardım bunu
garip ama gıcırdama sesi şuanlık gitti neredeyse bastığım da çok az bişey oluyorkanka benim turuncuda vardı gıcırdama hiç çekilmiyor 10tllik mouse hissi veriyor allahtan siyahta yok
tıklarken direkt, bi de parmagını tustan cekerken de geri tepiyor cok kotubende ise taş gibi hocam kasada ya da clicklerde gıcırdama yok peki nasıl bir gıcırdama açılı bastırınca mı yoksa normal tıklarken bile oluyor mu ?