Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
eyyüb
Yanlış ürün atmisim öbür hesap tan. Almıştım 😂 iptal ettiler sandım. bu sıvı sogutmaymış eski aldığımmış bunu ben iptal etmiştim.(pazaramadan almıştım ozaman)
zaten o verdikleri klavye yanlış bilgi girilmişti o yüzden aramışlardı onuda iptal ettirdim.
yarın aula f99 pro geliyor boş masraf yapıp klavye almadım tekrardan.
akko 5098 alıcaktım 2 klavye ağır olur dedim.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Agalar gaminggenden akko 5075b plus shrine mı yoksa connectten dareu ek75 rt manyetik switch mi fiyat bandım 3k 2güne sipariş vericem ama sipariş verene kadar deli gibi seçenek çıkıyor çok arada kaldım :D

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Tuğra
Yanlış ürün atmisim öbür hesap tan. Almıştım 😂 iptal ettiler sandım. bu sıvı sogutmaymış eski aldığımmış bunu ben iptal etmiştim.(pazaramadan almıştım ozaman)
zaten o verdikleri klavye yanlış bilgi girilmişti o yüzden aramışlardı onuda iptal ettirdim.
yarın aula f99 pro geliyor boş masraf yapıp klavye almadım tekrardan.
akko 5098 alıcaktım 2 klavye ağır olur dedim.
f99 proyu nerden kaca aldınız hocam.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Yağız Berk Özel
Agalar gaminggenden akko 5075b plus shrine mı yoksa connectten dareu ek75 rt manyetik switch mi fiyat bandım 3k 2güne sipariş vericem ama sipariş verene kadar deli gibi seçenek çıkıyor çok arada kaldım :D
Rekabetçi oyunlar oynuyorsan manyetik switch işine yarar ama günlük hayat ve hikayeli oyunlar için alıyorsan 5075b Plus'ın sesi daha iyi gelecektir.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Rekabetçi oyunlar oynuyorsan manyetik switch işine yarar ama günlük hayat ve hikayeli oyunlar için alıyorsan 5075b Plus'ın sesi daha iyi gelecektir.
Hocam osu oynuyorum orda 4dkda felan 2tane tuşa 500 kere felan bastigimda oluyor.Yurtta kalıyorum galiba manyetigin sesi daktiloya kayıyor gibi biraz yanlış bakmadiysam teste.Napsam bilemedim.Yurttakiler sövmesin diye de uğraşıyorum 😁

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
eyyüb

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Tuğra
çözdük bir türlü yurt dışından geldi de normalde geçmez gümrükten :) yarın elimde.
satıcıya mail attın bedeli düşük gösterdi öylemi yaptın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaça patladı total.

Baycexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Murat Kılınç
Arkadaşlar klavye arıyorum önceliğim numpadli olması ama kaliteye göre numpadsiz de bakabilirim hangisi daha mantıklı olur?

AKKO 3098 Neon

AKKO Monsgeek MG75W

AKKO Cinnamoroll Star 3087v3 TKL

AKKO 5087S-SP QMK Mint TKL RGB

Glorious GMMK2 %96

Son düzenleme:
Top Bottom