Bu nasıl oldu
Yanlış ürün atmisim öbür hesap tan. Almıştım iptal ettiler sandım. bu sıvı sogutmaymış eski aldığımmış bunu ben iptal etmiştim.(pazaramadan almıştım ozaman)Bu nasıl oldu
f99 proyu nerden kaca aldınız hocam.Yanlış ürün atmisim öbür hesap tan. Almıştım iptal ettiler sandım. bu sıvı sogutmaymış eski aldığımmış bunu ben iptal etmiştim.(pazaramadan almıştım ozaman)
zaten o verdikleri klavye yanlış bilgi girilmişti o yüzden aramışlardı onuda iptal ettirdim.
yarın aula f99 pro geliyor boş masraf yapıp klavye almadım tekrardan.
akko 5098 alıcaktım 2 klavye ağır olur dedim.
Rekabetçi oyunlar oynuyorsan manyetik switch işine yarar ama günlük hayat ve hikayeli oyunlar için alıyorsan 5075b Plus'ın sesi daha iyi gelecektir.Agalar gaminggenden akko 5075b plus shrine mı yoksa connectten dareu ek75 rt manyetik switch mi fiyat bandım 3k 2güne sipariş vericem ama sipariş verene kadar deli gibi seçenek çıkıyor çok arada kaldım
Hocam osu oynuyorum orda 4dkda felan 2tane tuşa 500 kere felan bastigimda oluyor.Yurtta kalıyorum galiba manyetigin sesi daktiloya kayıyor gibi biraz yanlış bakmadiysam teste.Napsam bilemedim.Yurttakiler sövmesin diye de uğraşıyorumRekabetçi oyunlar oynuyorsan manyetik switch işine yarar ama günlük hayat ve hikayeli oyunlar için alıyorsan 5075b Plus'ın sesi daha iyi gelecektir.
çözdük bir türlü yurt dışından geldi de normalde geçmez gümrükten yarın elimde.f99 proyu nerden kaca aldınız hocam.
satıcıya mail attın bedeli düşük gösterdi öylemi yaptın.çözdük bir türlü yurt dışından geldi de normalde geçmez gümrükten yarın elimde.
ozaman hiç ek 75 rt alma sesi çokHocam osu oynuyorum orda 4dkda felan 2tane tuşa 500 kere felan bastigimda oluyor.Yurtta kalıyorum galiba manyetigin sesi daktiloya kayıyor gibi biraz yanlış bakmadiysam teste.Napsam bilemedim.Yurttakiler sövmesin diye de uğraşıyorum
Tesekkurler hocam kartın dönmesini bekliyorum dönerse elimdeki switchi satıp 5075b alıcağımozaman hiç ek 75 rt alma sesi çok