- Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk geldiğinde de böyleydi sonra stok geldi siz yine de bakın bencestok bitmiş diyor tekrar kontrol edeceğim ama sanmıyorum artık yarım saatte biten stoğu hiçbir firma yenilemez.
ilk geldiğinde de böyleydi sonra stok geldi siz yine de bakın bencestok bitmiş diyor tekrar kontrol edeceğim ama sanmıyorum artık yarım saatte biten stoğu hiçbir firma yenilemez.
bu nasıl alınıyor biri acıklayabilir miSamsung eğitim mağazasında 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240 Hz monitör 17.519 TL. Birkaç gündür vardı ama stok yoktu şu anda satın alınabiliyor. Faizsiz 4 taksit ile alabilirsiniz.
Öyle deme oled olmadan eba açılmıyoröğrenci möğrenci diyo normal alınmıyor mu öğrenci adam oled monitör mü alır öğrenim için xd
Sürgün öğretim yaşıyoruz zaten bari bu tarz kampanyaları değerlendirelimöğrenci möğrenci diyo normal alınmıyor mu öğrenci adam oled monitör mü alır öğrenim için xd
oluyor mu öyle ya bende yapayım bakalım benim de 4 yıl oldu6 yıl önce mezun oldugum okulun mailine giriş yapıp sayfaya eriştim ama stok yokmuş :S
oluyorda stok yokoluyor mu öyle ya bende yapayım bakalım benim de 4 yıl oldu
Ayrıca RGB yokmuş 240 hz olan modelde.360hz modeli ile her şeyi aynı sadece 240hz imiş
çokta önemli değil bence ya bu fiyata göreAyrıca RGB yokmuş 240 hz olan modelde.
Piyasaya ilk girdiğinde 25k civarıydı. 20 altına düşmeye başladı yavaştan. Düşmesi iyidir hocam. Ulaşılabilmesi kolaylaşır.neden?