Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan tosun
Ben uzun yıllardır "Click Monitor DDC" yazılımını kullanıyorum. Sağ aşağıda, saatin yanındaki uygulama simgelerine uygulamanın parlaklık ayar kısmını yerleştiriyorum, fareyi oraya getirip tekerleğiyle yukarı aşağı yaparak parlaklık kısıp azaltma yapabiliyorum. Aynı şekilde shortcut atayarak laptoplar gibi kombinasyonla ekran parlaklığını kısıp açmak da mümkün, çok işlevsel.
Çok teşekkür ederim eksik olmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berkay Ocakcı
iadeyi kabul ediyolar ozaman sorun çıkarmıyolar çok anladığım kadarıyla bu oledlerde ölü pixel çıkma olasılığı oluyor mu?
Hocam her panelde çalışmayan, sıkışmış veya ölü piksel bulunma ihtimali var. Hatta Samsung bu konuda ve kalite kontrol konularında kötü ün yapmış bir firma. Geçmişte birçok ürünü kronik anakart arızası ile, bozuk piksellere sahip ürünler ile anılıyordu.

Fakat oled geçişinden sonra ben toplamda üç tane Oled bir de VA panel güncel Samsung monitör denedim hiçbirinde problem çıkmadı. Kalite kontrol sürecinde iyileştirme yapmış olabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim eksik olmayın.
Rica ederim hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
berke erzan
ps5 te deneyen oldu mu hiç 2k 120 hz alabiliyor muyuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berkay Ocakcı
ps5 te deneyen oldu mu hiç 2k 120 hz alabiliyor muyuz
2K 120 Hz mevcut. Bazı HDMI 2.1 portuna sahip 2K modeller 4K sinyal alıp 2K'ya downgrade edebiliyor, çözünürlük 2K olsa da görüntü kalitesi hayli yükseliyor. Bu üründe nedense HDMI 2.1 olmasına rağmen 4K 120Hz sinyal kabul etmiyor ama 2K 120 HZ sorunsuz.

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Oğuzhan Mutluer
Monitör geldi 2 sorunum var biri güncelleme yapınca monitör açılıp kapanıyor ama güncellemiyor diğeri easy setting box monitörü görmüyor

şerif23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şerif
ben de almak ıstıyorum ama öğrencı belgem yok. yardımcı olmak isteyen olursa özelden yazabilir mii...

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
berke erzan
2K 120 Hz mevcut. Bazı HDMI 2.1 portuna sahip 2K modeller 4K sinyal alıp 2K'ya downgrade edebiliyor, çözünürlük 2K olsa da görüntü kalitesi hayli yükseliyor. Bu üründe nedense HDMI 2.1 olmasına rağmen 4K 120Hz sinyal kabul etmiyor ama 2K 120 HZ sorunsuz.
vrr'a bakma şansınız oldu mu o açılıyor mu?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
arkadaşlar bu arada 240 hz olayını söyleyim 360 hz de kullanmış biri olarak söylüyorum
oled deki 240 hz olayı ips ekranlardaki 360 lardan daha iyi diyebilirim özellikle 0.03 GTG olması gerçekten çok farkediyor benim önceki monitörü 1ms gtg idi ama bundaki 0.03 gerçekten çok farkettiriyo 240 hz yede takılmayın gerçekten 360 ve üstü gibi hissediliyor

jannapref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Yılmaz
Selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz 12 gün boyunca bu monitörü kullandım. Vatan Bilgisayar'dan 25.500 gibi bir fiyata almıştım. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Monitör bir kere benim aldığım fiyata iyi bir monitördü, ki bu fiyata çok çok iyi bir monitör. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben 12 günde herhangi bir flickering sorunu yaşamadım, OSD menüsünde VRR Control kullanarak.
Fakat benim yaşadığım çok büyük bir sorun vardı ki bu yüzden iade ettim. Sanıyorum bi' panel arızasıydı çünkü çözmek için her türlü yolu denedim, Samsung ile ve ekran kartımın (5070 Ti) sorunlu olabileceği sebebiyle NVIDIA ile günlerce iletişimde kaldım. Sonucunda da monitörde problem olduğu kanısına vardım ve iade ettim. Bu sorunu globalde yaşayan benden başka tek bir kişi bulamadım, fakat aynı kart ve monitöre sahip benzer sorunlar yaşayan insanları gördüm. Yine de hala durumun monitördeki panel arızası olduğunu düşünüyorum çünkü 3060M ekran kartlı laptopumda monitörü denediğimde de aynı sorun yaşadım. Bakalım, şimdi tekrar sipariş edeceğim umarım aynı problemi yaşatmaz bana. Muhteşem bir monitördü bana göre çünkü. Yaşadığım sorunu merak edenler şu postuma bakabilir:

Bu arada, cw ile ilgili endişesi olanları gördüm. Ben hiçbir şekilde cw yaşamadım. Ki, bildiğim kadarıyla, cw 360 Hz modelinde arkadaki RGB aydınlatmadan kaynaklanan bir sorunmuş. Bu bilginin doğruluğundan emin değilim fakat reddit'teki postlarda bu şekilde okumuştum.

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hasan tosun
Monitör geldi 2 sorunum var biri güncelleme yapınca monitör açılıp kapanıyor ama güncellemiyor diğeri easy setting box monitörü görmüyor
Aynısı oldu. Usbyi fat 32 yapın, 3.0 ise 2.0 usb ile deneyin yazmıştı bir arkadaş. Usb 2.0 belleği fat 32 yaparak çözdüm ben.

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Oğuzhan Mutluer
Aynısı oldu. Usbyi fat 32 yapın, 3.0 ise 2.0 usb ile deneyin yazmıştı bir arkadaş. Usb 2.0 belleği fat 32 yaparak çözdüm ben.
usb 2.0 ve fat32 ona rağmen yapmıyor yarın başka bir usb ile deneyeyim.
Fazla bir şey değişmiyormuş ama kafaya takıldı bir kere

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
usb 2.0 ve fat32 ona rağmen yapmıyor yarın başka bir usb ile deneyeyim.
Fazla bir şey değişmiyormuş ama kafaya takıldı bir kere
Yap hocam nolur ne olmaz benim monitör geldi ben daha ekranı açtım 5 dakika sonra yükledim ki flashada daha pc gelmeden atmıştım güncellemeyi 😂 biraz fazla takıntılıyım ben heralde

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Oğuzhan Mutluer
Yap hocam nolur ne olmaz benim monitör geldi ben daha ekranı açtım 5 dakika sonra yükledim ki flashada daha pc gelmeden atmıştım güncellemeyi 😂 biraz fazla takıntılıyım ben heralde
gecenin 12sinde canlı destek darlıyorum bende de takıntı var az biraz

Çözüm bulamadı teknik servise yönlendirdi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,384
Üyeler
170,532
Son üye
Sarbyy