Selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz 12 gün boyunca bu monitörü kullandım. Vatan Bilgisayar'dan 25.500 gibi bir fiyata almıştım. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Monitör bir kere benim aldığım fiyata iyi bir monitördü, ki bu fiyata çok çok iyi bir monitör. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben 12 günde herhangi bir flickering sorunu yaşamadım, OSD menüsünde VRR Control kullanarak.
Fakat benim yaşadığım çok büyük bir sorun vardı ki bu yüzden iade ettim. Sanıyorum bi' panel arızasıydı çünkü çözmek için her türlü yolu denedim, Samsung ile ve ekran kartımın (5070 Ti) sorunlu olabileceği sebebiyle NVIDIA ile günlerce iletişimde kaldım. Sonucunda da monitörde problem olduğu kanısına vardım ve iade ettim. Bu sorunu globalde yaşayan benden başka tek bir kişi bulamadım, fakat aynı kart ve monitöre sahip benzer sorunlar yaşayan insanları gördüm. Yine de hala durumun monitördeki panel arızası olduğunu düşünüyorum çünkü 3060M ekran kartlı laptopumda monitörü denediğimde de aynı sorun yaşadım. Bakalım, şimdi tekrar sipariş edeceğim umarım aynı problemi yaşatmaz bana. Muhteşem bir monitördü bana göre çünkü. Yaşadığım sorunu merak edenler şu postuma bakabilir:
Bu arada, cw ile ilgili endişesi olanları gördüm. Ben hiçbir şekilde cw yaşamadım. Ki, bildiğim kadarıyla, cw 360 Hz modelinde arkadaki RGB aydınlatmadan kaynaklanan bir sorunmuş. Bu bilginin doğruluğundan emin değilim fakat reddit'teki postlarda bu şekilde okumuştum.