9060 XT'nin gücü yaklaşık ne kadar?

Hewlett-Packard

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,165
technopatta 7700 XT ile 7800 XT arası olup RT olarak 7900 XT'ye yakın bir performansı olduğunu söylediğimden ban yedim, merak ediyorum bu ban ne kadar haklı diye. durum harbi böyle mi yoksa daha mı güçlü/güçsüz?

technopatta 7700 XT ile 7800 XT arası olup RT olarak 7900 XT'ye yakın bir performansı olduğunu söylediğimden ban yedim, merak ediyorum bu ban ne kadar haklı diye. durum harbi böyle mi yoksa daha mı güçlü/güçsüz?
Geçmiş olsun orası garip bir forum. 7700 XT ayarında olduğu söyleniyor. 7800 XT bariz daha güçlü. FSR4 konusunu tam bilmiyorum.

Son düzenleme:
5060 Tİ den ucuz , performans olarak eşit yeni milli kartımız işte.

öyle dedim zaten kral 7700 XT ile 7800 XT arası diye
orası bir tık garip bir yer çok takılma 500 kelimelik mesajın sonuna nokta koymayı unuttum diye mesajım yayınlanmadı xd çok kafaya takma DA forum iyidir.

9060xt = 7700xt = 5060ti
Şuan fiyatı 5060ti'dan düşük olsa da diğer 9070 serisi gibi fiyatının düşeceğini düşünüyorum. İlla alınacaksa 9060xt 16gb 18bin'e alınabilir. 8gb kartlardan bahsetmeye bile gerek yok bariz indirim olmadığı sürece tercih edilmemeli.

orası bir tık garip bir yer çok takılma 500 kelimelik mesajın sonuna nokta koymayı unuttum diye mesajım yayınlanmadı xd çok kafaya takma DA forum iyidir.
garip yer, orası doğru. oradaki modlardan daha aktif olduğumdan ve mod başvurusunda bulunduğum için reddetmek için bahane olarak son birkaç günde ban atmaya başladılar garip grup sebeplerden zaten
1749209748505.webp

profil mesajı yasağını "pride" yerine "gayler ayı" dediğim için, pfp banını da unabomber koydum diye attılar. şimdi de doğru bilgiye kanıt manıt olmadan yanlış bilgi banı attılar. ***** saçma işler ya
peki rt olarak 7900 xt'ye rakip olabildiği bilgisi doğru mu

garip yer, orası doğru. oradaki modlardan daha aktif olduğumdan ve mod başvurusunda bulunduğum için reddetmek için bahane olarak son birkaç günde ban atmaya başladılar garip grup sebeplerden zaten
Alıntıyı görüntüle
profil mesajı yasağını "pride" yerine "gayler ayı" dediğim için, pfp banını da unabomber koydum diye attılar. şimdi de doğru bilgiye kanıt manıt olmadan yanlış bilgi banı attılar. ***** saçma işler ya
peki rt olarak 7900 xt'ye rakip olabildiği bilgisi doğru mu
hocam rt olarak 7000 serisinden çok daha iyi ne rakibi :D.

fps performansı olarak, yoksa görüntü kalitesini falan katsak zaten fsr 4 far atıyor fsr 3'e :kekw:
amd yi taşıyan şeylerden biri fsr4 oldu zaten dlss4 ile eşit durumdalar şu an he bir de RT iyileştirmeleri tabii bu yüzden diyorum ya yeni milli kartımız diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri