❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Çok çok çok doğru yorum. Bende paramın bi kısmını daca ayırarak hata etmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyat bandında alabilceğin en iyisi benimde kullandığım ew200
Deneyimlerini oyunlar için aktarır mısın ? İnsanlara örnek olsun.

Çok çok çok doğru yorum. Bende paramın bi kısmını daca ayırarak hata etmiştim

O fiyat bandında alabilceğin en iyisi benimde kullandığım ew200
Sipariş ettim hocam 4cü sayfadaki arkadaşın dediği mailide shenzenin mail adresine ilettim heralde geriyede başka yapıcak bir şey kalmadı sadece gelmesini beklicem :) bide bende samsung buds fe var bundan kat kat daha iyi olursa belki shenzeni ara sıra dışardada kullanabilirim gibi

Hatta şimdi cevap geldi shenzenden.Siz sıkıntı etmeyin biz halledicez dediler bakalım sadece gelme işi kaldı gibi :D

Sipariş ettim hocam 4cü sayfadaki arkadaşın dediği mailide shenzenin mail adresine ilettim heralde geriyede başka yapıcak bir şey kalmadı sadece gelmesini beklicem :) bide bende samsung buds fe var bundan kat kat daha iyi olursa belki shenzeni ara sıra dışardada kullanabilirim gibi

Hatta şimdi cevap geldi shenzenden.Siz sıkıntı etmeyin biz halledicez dediler bakalım sadece gelme işi kaldı gibi :D
Shenzen çok kral mekan ya yemin ediyorum çok seviyorum bunları

Bi bakmam lazım hocam 150 dolar olarak belirliyorum bütçeyi o zaman ?

Hocam EW300 daha iyi ama zero red de iyidir sadece fiyatları baya yakın diye insanların EW300 tercih etmesi lazım ayrıca zero red'in nozzlleları çok büyük.

bunu unutmuşum oyun için direk en iyi iemlerden 300 dolarlık iemlere kafa tutuyor oyunlarda bütçesi fazla olanlar bakabilir.

@ghnn https://shenzhenaudio.com/products/...inum-shell-earbuds-with-detachable-mmcx-cable eğer bütçen çıkarsa buna bakabilirsin ama nova da çok iyidir. nova alıp geç hatta bence.
Tamamen müzik, ses kalitesi odaklı öneriniz nedir ?

Shenzen çok kral mekan ya yemin ediyorum çok seviyorum bunları
Valla hocam benimde çok hoşuma gitti konu sahibi paylaşım yapmasa valla haberim olmazdı muhtemelen :D Sizinde yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Bakalım bir gelsin ben zaten telefonda poweramp equalizer kullanıyorum ses kalitesi nasıl olcak çok merak ettim.

Lan oha bende de aynı setup. Buds fe yi ilk aldığımda ses karakteri muazzam hoşuma gitmişti. Ew200 kullanınca buds fe çamur gibi gelmeye başladı. Ama hala dışarda buds fe kullanıyorum. Dışarda kablolu kullanmaya alışamadım

1 hafta önce aldıgım ürünler indirime girdi diye indirim tutarını kartıma iade yaptılar valla çok iyiler
İlk defa bunu yapan bi firma görüyorum. Kral adammış vesselam

Deneyimlerini oyunlar için aktarır mısın ? İnsanlara örnek olsun.
Ben kulaklığı bi cs2 bi de bf1 oynarken kullandım. İlk kullandığımda sesler fazla tiz ağırlıklı gelmişti ama sonradan alıştım. Ses sahnesi gerçekten geniş. Adamların nerden geldiğini rahatlıkla ayırt edebiliyosun. Ama bazen bu kadar geniş olmasına da gerek yok diyorum. Eski kulaklığıma baya alıştığımdan bana öyle geldi. Eskiden rakip yakındayken aldığım sesleri artık orta mesafedeyken alıyorum. Dibimde zannettiğim adam uzaktan gelebiliyodu. Başlarda yakın mesafelerde kafa karışıklığına sebep olabiliyor ama kulaklığı çözdükten sonra seviyosun

Ben kulaklığı bi cs2 bi de bf1 oynarken kullandım. İlk kullandığımda sesler fazla tiz ağırlıklı gelmişti ama sonradan alıştım. Ses sahnesi gerçekten geniş. Adamların nerden geldiğini rahatlıkla ayırt edebiliyosun. Ama bazen bu kadar geniş olmasına da gerek yok diyorum. Eski kulaklığıma baya alıştığımdan bana öyle geldi. Eskiden rakip yakındayken aldığım sesleri artık orta mesafedeyken alıyorum. Dibimde zannettiğim adam uzaktan gelebiliyodu. Başlarda yakın mesafelerde kafa karışıklığına sebep olabiliyor ama kulaklığı çözdükten sonra seviyosun
Yani FPS oyunları için öneriyor musun ? Beyler bende EW300 alıcam bu akşam.

Öneriyorum. Zaten oyunlar için önemli olan sahne genişliği. Bu kulaklıkta gayet iyi iş çıkarıyo

Bende ew200den 300e yükseltme yaptım bugün. Gelince ew300 deneyimlerini de paylaşırım

Lan oha bende de aynı setup. Buds fe yi ilk aldığımda ses karakteri muazzam hoşuma gitmişti. Ew200 kullanınca buds fe çamur gibi gelmeye başladı. Ama hala dışarda buds fe kullanıyorum. Dışarda kablolu kullanmaya alışamadım

İlk defa bunu yapan bi firma görüyorum. Kral adammış vesselam
Valla hocam bende anker q30 vardı kulaküstü kullanmak istemediğim için buds feyi almıştım ama q30 kadar tatmin edememişti beni siz böyle diyosanız valla bende çok merakla beklemeye başladım kulaklığı :D hatta az daha fazla para verip ew300mü alsaydım diye düşünmüyoda değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri