❌İndirim Bitti! Teknosa Lenovo Legion R25ı-30 3999 TL

Reaksiyon skoru
97

Geçtiğimiz günlerde yine bu fiyata düşmüştü, stok bitmişti sanırım tekrar stok gelmiş peşin fiyatına çoğu karta 3 ay taksit avantajı var. Ben ilk stoka gece yetişmiştim fakat 4-5 günden beri kargoya verilmedi orası ayrı :D
Hoparlörü mevcut, pivot özelliği var ve 24.5"

Geçtiğimiz günlerde yine bu fiyata düşmüştü, stok bitmişti sanırım tekrar stok gelmiş peşin fiyatına çoğu karta 3 ay taksit avantajı var. Ben ilk stoka gece yetişmiştim fakat 4-5 günden beri kargoya verilmedi orası ayrı :D
Bu Teknosa acayip indirimler yapıyor. Takdir ettim.

Fiyat güzel donanım arşivi Gamepower bull t10 indirimi yapıldığında almıştım 4274₺ ydi o zaman

muhtemelen iptal gelir
Fiyat bedava değil sonuçta neden iptal gelsin ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı sizce fiyatı nasıl
Valla birkaç aydır monitör arayışındayım 2k ViewSonic aldım genel olarak tatmin etmedi sattım. Yine Lenovo aldım R24E pivotunda sıkıntı vardı iade ettim en son bunu aldım üst modeli olarak hem biraz daha ucuza hem de hoparlörü var gelince memnun kalacağını düşünüyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Arada sayfayı yenile istersen teknosa'da böyle bir şey var stok bazen tazeleniyor geçen ki stok bittikten 1 gün sonra aldım ben.

IPS mi va mı ürün?

alan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri